DBI er klar til akkrediterede inspektioner af flugtvejs- og panikbelysningsanlæg

Udgivet: 18.05.20


Med implementeringen af BR18 er der kommet mange nye krav. Bl.a. skal der nu udføres funktionsafprøvning og kontrol (inspektion) af en række brandtekniske installationer, herunder flugtvejs- og panikbelysningsanlæg, både inden en bygning tages i brug og løbende derefter.


DBI er blevet akkrediteret til inspektion af flugtvejs- og panikbelysningsanlæg i henhold til DS/EN1838 og kan nu hjælpe bygningsejere, brandrådgivere og installatører med at dokumentere funktionaliteten af denne type brandteknisk installation.


DBI kan i øvrigt hjælpe med at dokumentere funktionaliteten af bygningers brandtekniske installationer på stort set alle områder, hvor BR18 stiller krav om akkrediteret inspektion inden ibrugtagning.


Ønsker du mere information om inspektion af flugtvejs- og panikbelysningsanlæg, så kontakt:KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn