Tilbage

A-prøve til personcertificering af installatør af termiske brandventilationsanlæg - ABV-anlæg

Kursus kode: CKE99400
 • Kursusbeskrivelse

  Du skal i god tid inden prøven udfylde og sende ansøgning inkl. dokumentation til det registrende organ (DRO) (evt. på e-mail til registrering@dbi-net.dk) Formålet med denne nye procedure er at sikre, at personer som går til A-prøve opfylder alle øvrige betingelser for at kunne blive certificeret. DBI har på det seneste oplevet flere personer, som havde bestået A-prøven, der ikke kunne certificeres, da de ikke opfyldte alle de øvrige betingelser. Prøvens formål er verifikation af personens kompetencer inden for DBI Retningslinje 027, "Brandventilationsanlæg - Projektering, installation og vedligeholdelse", udgivet august 2015.

  Varighed

  1 dag.

  Forudsætning

  Krav til prøven og prøvens udformning kan findes i DBI´s retningslinje 002 "Certificering af kvalificerede personer til projektering, installation, service og vedligehold af brandsikringsanlæg" Forudsætninger for at blive certificeret er:
  • Deltagelse i "Brandteknisk basiskursus for installatører" samt "Projekteringskursus" eller tilsvarende kursus inden for det kravdokument, man skal certificeres efter.
  • At prøven bestås.

  Relaterede kurser

  Inden prøven til Personcertificering af automatiske brandventilationsanlæg Termisk,skal du have gennemgået en række kurser. På DBI’s karriereveje kan du læse om de kurser der indgår i forløbet, og få inspiration til at styrke og udbygge dine kompetencer:Tryk her

Hvidovre, DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

PRISER

DKK 7.538,00
(medlem)
DKK 8.375,00
(ikke medlem)

Priser ekskl. moms

Kursusdatoer


Hvidovre, DBI
14. december 2020 09:00 - 16:00
2. juni 2021 09:00 - 16:00

A-prøve til personcertificering af installatør af termiske brandventilationsanlæg - ABV-anlæg

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Lonni Nejlund
Lonni Nejlund Kursuskoordinator for DBI kurser og Skræddersyede firmakurser
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn