Fire Forecaster

Formålet med Fire Forecaster-projektet er at udvikle metoder til forudsigelse af materialernes adfærd ved forhøjede temperaturer. At kunne vurdere en sådan adfærd vil gøre det muligt for DBI at tilbyde et bredere udvalg af tjenester til dansk og international industri. Dette gør sig især gældende i henhold til forudsigelse af brandprøvningsresultater, hvor det er lovgivningsmæssigt bestemt, at prøvninger af nye produkter er obligatoriske inden lanceringen. Denne forudsigelse vil spare virksomhederne mange udgifter i produktudvikling og forbedre kvaliteten af deres produkter.

Den langsigtede vision er at levere et intelligent test forudsigelsesværktøj, der gør det muligt at teste nye produkter kontinuerligt igennem udviklingsprocessen, forkorte time-to-market, samt fremskynde innovationen uden at øge omkostningerne ved brandprøvning. Dette vil hjælpe virksomheder med at komme hurtigere ind på markedet med deres nye, avancerede og energieffektive løsninger til konkurrencedygtige priser, hvilket giver en mere risikofyldt innovationsproces blandt danske og internationale virksomheder.

Projektet er en erhvervs postdoc udført i samarbejde med Alexandra Instituttet.
Fire Forecaster
Anders Dragsted

Projektansvarlig
Anders Dragsted
Project Manager

Telefon: 51 80 01 39
E-mail: and@dbigroup.dk
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn