Online-brandundersøger

Ofte er mange spor ødelagt eller gået til grunde, når en brand-undersøger ankommer til brandstedet, fordi oprydning er sat i gang. Med en online-brandundersøger kan potentielle spor identificeres på forhånd, og man kan derved sikre, at de bliver beskyttet, indtil en brandstedsundersøgelse bliver udført.

Hos DBI har du mulighed for at booke en kort session med en brandundersøger, som kigger med på brandstedet via din mobil eller tablet. Det kan sammenlignes med FaceTime i en udvidet version.

Du logger på via et onlinesystem, filmer på brandstedet og kan samtidig tale og sparre med brandundersøgeren undervejs. Nemt, tidsbesparende og fleksibelt – uanset hvor i verden du befinder dig.


Det giver mulighed for professionel sparring og vurdering allerede fra første minut, og det betyder, at potentielle spor bliver sikret. DBI kan være med, så snart brandstedet bliver overdraget, og en taksator eller forsikringsefterforsker beser det første gang. Jo tidligere brandundersøgeren kan få øjne på brandstedet og se de potentielle spor, desto bedre er grundlaget for den vurdering.

Denne service er tænkt som en kort indledende session på 10-15 minutter. Efterfølgende kan det vurderes, om der er behov for en reel brandundersøgelse fra DBI, hvor brandundersøgeren kommer ud på brandstedet.

Hurtig vurdering

Altid en brandundersøger ved hånden

Bedre sikring af potentielle spor

Vil du høre mere? Kontakt os eller bliv ringet op

KONTAKT OS DØGNET RUNDT

DBI’s afdeling for brandundersøgelser er tilgængelig på telefonen døgnet rundt via vores Servicecenter:

Telefon: 20 10 90 30

Mail: sc@brandogsikring.dk

Ved hastesager kører vores brandundersøgere også ud både aften og weekend.

Ring mig op

DBI Hovedkontor
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn