Tilbage

Vejledning 101 TV-overvågning i museer Netværksbaseret

1. udgave. August 2013
44 sider

Du kan købe vejledningen som e-bog hos Molio her.

Kamera, objektiv, lysforhold, transmission, lagring, backup. Det er bare nogle af de mange ting, man skal overveje, når man installerer tv-overvågning.

Og på museer bliver kravene skærpet af, at der ofte er uerstattelige genstande, som de besøgende alligevel skal have bedst mulig adgang til at se. Derfor zoomer DBI’s første vejledning inden for sikring ind på netværksbaseret TV-overvågning i museer.

Vejledningen skal være med til at sikre, at man rent faktisk står med et anvendeligt materiale fra overvågningen den dag, man får brug for det. Så selvom vejledningen fokuserer på museer, vil den også være en hjælp ved installationer i f.eks. virksomheder.

Se et preview af vejledningen her:

(hvis du ikke kan se previewet skal du først acceptere at vi må lægge marketing cookies på din pc, obs dette lægger også statistik cookies på din pc)
DKK 299,00
(medlem)

DKK 349,00
(ikke medlem)

Vejledning 101
Varenummer: 14101

Relaterede produkter

1341 - Vejledning om indbrugssikring
Vejledning Indbrudssikring
1. udgave. April 2012
26 sider

Læs mere
Sikringsguiden - 1534
SikringsGuiden
1. udgave. August 2004
128 sider

Læs mere
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn