Tilbage

Bevar mig vel - Sikring af bevaringsværdige

1. udgave, 1999
26 sider

Vejledningen er udarbejdet af DBI med støtte fra Forsikring & Pension i 1999
Komiteen til Sikring og Sikkerhed af Fredede og Bevaringsværdige Bygninger, der har repræsentation fra relevante organisationer og myndigheder, hilser denne pjece velkommen og ønsker god fornøjelse med det kommende sikringsarbejde.

Alle, der ejer en bevaringsværdig bygning, måske især nye ejere, som står overfor at skulle sætte nyerhvervelsen i stand, ønsker at sikre den bedst muligt. Men de fleste føler også, at det er kompliceret og uoverskueligt at sikre sig mod indbrud, hærværk og brand - det kræver specialviden, føler man. Heldigvis kan man gøre meget selv, uden denne specialviden. Vejledningen 'Bevar mig vel' giver nyttige og enkle råd om, hvordan man kan sikre sin bygning bedre. Og den giver det nødvendige overblik over de forskellige sikringsmetoder, der kan anvendes. Med denne viden er du langt bedre i stand til selv at forbedre sikkerheden, og du er også i stand til at gå i en faglig dialog med eventuelle rådgivere eller leverandører, hvis der kræves mere gennemgribende sikringsforanstaltninger.

Hver dag opstår der mere end 1.000 indbrud, tilfælde af hærværk eller brande i Danmark. Nogle af disse sker også i bevaringsværdige bygninger, som det anslås, der findes 300.000 af i Danmark. Vi er alle bekymrede for, at det skal ske hos os. Og for dem det sker hos, er det en katastrofe. Men vi skal ikke acceptere, at det sker - for vi kan gøre noget.
DKK 115,00
(medlem)

DKK 135,00
(ikke medlem)

1530 - Bevar mig vel, sikring af bevaringsværdige bygninger
Varenummer: 1530

Relaterede produkter

Sikringsguiden - 1534
SikringsGuiden
1. udgave. August 2004
128 sider

Læs mere
DBI Vejledning 38
Vejledning 38, Brandbekæmpelsesudstyr
1. udgave. November 2014
98 sider

Læs mere
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn