Risikoanalyser
Skal din virksomhed have oprettet eller genforhandlet en forsikringsaftale? Så skal I have udarbejdet en risikoanalyse, der afdækker jeres forsikringsmæssige risikoprofil og angiver forbedringsforslag, der kan resultere i en reduktion af forsikringspræmien. Hos DBI har vi stor erfaring med gennemførelse af uvildig risikovurdering af virksomheder og efterfølgende Business Impact-analyse.
Rådgivning
Hos DBI er vi eksperter i sikringsrådgivning, f.eks. rådgivning om pengehåndtering, indbrudssikring eller generelle skadeforebyggende tiltag. Vi yder uvildig rådgivning, så din virksomhed får det rigtige udstyr til den bedste pris. Desuden kan vi kombinere vores sikringsviden med vores store viden om brandsikring.
Overvågningskamera
Vi hjælper med at projektere mekanisk sikring og elektronisk overvågning.
Vi sikrer, at de fysiske installationer og tekniske anlæg opfylder jeres behov,  den gældende lovgivning og forsikringsselskabets krav.
DBI’s erfaring sparer jer for tid og penge, når I sender indkøb af brand- og sikringstekniske installationer i udbud.
DBI’s erfaring sparer jer for tid og penge, når I sender indkøb af brand- og sikringstekniske installationer i udbud.
Få hjælp til kravspecifikation, kontrakt og valg af installatør.
DBI udarbejder uafhængige brand- og sikringstekniske risikoanalyser (BSR)
DBI udarbejder uafhængige brand- og sikringstekniske risikoanalyser (BSR). Analysen udarbejdes som en ingeniørrapport og kan bruges som teknisk dokumentation.

Kontakt

Jesper Florin
Jesper Florin Afdelingsleder - Sikringsafdelingen Eksamineret Sikringsleder®, Certified CBCP, DRII
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn