Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Rådgivning om informationssikkerhed

Få bedre beskyttelse og håndtering af cyberangreb

Et vellykket cyberangreb kan lamme din organisations drift og medføre bl.a. tyveri, afpresning eller industrispionage. Mindst halvdelen af alle vellykkede angreb skyldes menneskelige fejl. Derfor handler velfungerende it-sikkerhed ikke kun om tekniske løsninger, men også om høj informationssikkerhed med fornuftig menneskelig adfærd, vedtagne informationssikkerhedspolitikker og god håndtering af

it-sikkerhedshændelser. DBI tilbyder rådgivning og assistance til den menneskelige del af din organisations it-sikkerhed, bl.a. i form af informationssikkerhedspolitikker, it-beredskabsplaner og awareness-træning.

Bedre beskyttelse med en samlet og helstøbt løsning It-beredskabsplanen er en operationel plan for, hvordan din organisation håndterer en række konkrete hændelser, og som supplerer og styrker den tekniske beskyttelse mod cyberangreb. Den omfatter bl.a. en struktur for ansvarsfordeling og beslutningskompetence ved cyberangreb, og den indeholder konkrete instrukser til relevante medarbejdere. Ved at integrere it-beredskabsplan og informationssikkerhedspolitikker i organisationens Business Continuity og ordinære beredskabsplan sikrer DBI en helstøbt løsning, der er tilpasset din organisation og dens behov.

Nedbringer risikoen for usikre handlinger online

Begrænser sandsynligheden for cyberangreb

Klarhed over roller og ansvar, der minimerer tvivl hos medarbejdere i tilfælde af en konkret it-hændelse

Få flere fordele med DBI Beredskab

It-beredskabsplanen kan tilgås og udvikles i DBI’s digitale løsning DBI Beredskab, der tilbyder en række operationelle og organisatoriske fordele. Desuden kan man integrere en probeteknologi på DBI Beredskab, som detekterer forsøg på cyberangreb.

Awareness beskytter i dagligdagen

I det daglige er awareness og adfærden blandt dine medarbejdere afgørende. DBI tilbyder uddannelse og træning, som skærper dine medarbejderes evne til at opdage afvigelser normalen – f.eks. personer, som ikke bør opholde sig i dine bygninger, eller mistænkelige e-mails, hvilke ofte er indgangsvinklen for it-kriminelle.

Ydelser og rådgivning om informationssikkerhed

  • Informationssikkerhedspolitik
  • It-beredskabsplaner
  • Gennemgang af it-beredskabsplaner og politikker
  • Awareness-træning af medarbejdere

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT OS ELLER BLIV RINGET OP

Jesper Florin
Jesper Florin Afdelingsleder - Sikringsafdelingen Eksamineret Sikringsleder®, Certified CBCP, DRII
Karin Castro
Karin Castro Funktionsleder
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV