Tilbage

Security-konference

Kursus kode: SIO15350
 • Kursusbeskrivelse

  Du kan se og hente invitationen til Security-Konferencen her Security-konferencen er for dig, der i det daglige arbejder med planlægning af sikring og overvågning. Her er der mulighed for at blive opdateret med det nyeste og aktuelle inden for security-området. På konferencen bliver deltagerne klogere på, hvad der aktuelt rører sig i branchen og hvilke farer der lurer i fremtiden. Da konferencen strækker sig over to sammenhængende dage, er der også rig mulighed for at netværke.

  Målgruppe

  Enhver, som ønsker at blive up to date med viden om sikring, fx fungerende security managere og tidligere deltagere på uddannelserne Sikringsfunktionær og Eksamineret Sikringsleder®.

  Kursusindhold

  Rollen som Security Manager anno 2021 Med både out- og insourcing som tendens, komplicerede regler på flere områder, udbredelse af certificeringsordninger og mange løbende forandring er rollen som Security Manager blevet vigtig at definere præcist, og grænsedragningen til andre ansvarsområder skal være mindst lige så præcis . På konferencen giver vi dig dét overblik, som sikrer dig mod huller i sikringsplanen. Update fra Forsikring & Pension Konsulent Søren Kjeldmand fortæller om store og små ændringer, som Forsikring & Pension står bag på Security Managerens område. Paneldebat om udvalgt faglig udfordring Selvom der er store forskelle på Security Managere, deres organisationer og de etablerede løsninger, så er der problematikker, som er ens for de fleste. Med udgangspunkt i et aktuelt emne debatterer et panel udfordringerne. Orientering om ændringer på brandområdet Med Bygningsreglementet 2018 er der både ændringer i den kommunale sagsbehandling af brandstrategien, ændringer i de præskriptive krav til ny- og ombygninger, og endda byder reglementet på krav, som vedrører den eksisterende bygningsmasse. Introduktion til rejsesikkerhed Virksomheder har ansvaret for at passe på medarbejderne i arbejdstiden – også når medarbejderen forlader firmaadressen og rejser ud af landet. Både rejsen og opholdet skal planlægges, og der skal tages stilling de risici, som er forbundet med rejsen. Få det første input til det risikoområde, når sikkerhedsrådgiver Michael Bodi giver en introduktion. Foredrag med et blik ind i vores fælles fremtid Bliver vi alle sammen erstattet af robotter? IT-guru Preben Mejer giver et spændende foredrag om kunstig Intelligens nu og fremover. Workshops og netværk Inkl. frokost, middag og overnatning

  Varighed

  2 dages internatkursus.

Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg

PRISER

DKK 9.810,00
(medlem)
DKK 10.900,00
(ikke medlem)

Priser ekskl. moms

Kursusdatoer


Nyborg Strand
3. november 2021
2 dage
Kursusdatoer
3. november 2021 kl. 08:45 - 21:00
4. november 2021 kl. 09:00 - 16:00
22. november 2022
2 dage
Kursusdatoer
22. november 2022 kl. 08:45 - 21:00
23. november 2022 kl. 09:00 - 16:00

Security-konference

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til voksenuddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Lonni Nejlund
Lonni Nejlund Kursuskoordinator for DBI kurser og Skræddersyede firmakurser
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn