Ny AMU-struktur giver mere effektive kursusforløb

Udgivet: 09.03.21

Pr. 1. januar 2021 er der lavet en ny struktur for AMU-brand- og sikringskurser, som sikrer mere strømlinede kursusforløb. Dels stilles der nu krav til rækkefølgen af kurserne, og dels er varigheden af nogle af kurserne ændret. Efter endt kursus skal kursisterne desuden nu bestå en obligatorisk prøve for at få AMU-beviset.


De nye ændringer betyder, at kursisterne tager den tilegnede viden med sig til næste kursus, og at de enkelte hold dermed udgør en mere homogen masse. Da deltagerne har de samme forudsætninger, bliver undervisningen mere effektiv og kan afvikles hurtigere.


Med den nye struktur undgår man samtidig at blive mødt med det samme undervisningspensum flere gange.


Branchecertifikatkurser

Næsten alle DBI’s AMU-kurser er branchecertifikatkurser, som myndighederne har defineret som samfundskritiske kurser. Derfor er kurserne ikke omfattet af de gængse corona-restriktioner og afholdes, selv når landets øvrige uddannelsesinstitutioner er lukkede.

Læs mere om DBI’s AMU-kurser


Har du spørgsmål, så send en mail til DBI’s kursusafdeling eller ring på tlf. 36 34 90 00 .


Læs mere


KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn