Webinar: brandimprægnering af træ til facader
Del 1: lovgivning og prøvningsmetoder

Udgivet: 24.09.20


I den harmoniserede standard for træ til facader, EN 14915, er levetid ikke omtalt, hverken af træmaterialet i sig selv eller af en brandimprægnering. Det er derfor op til fabrikanten selv at dokumentere en rimelig levetid af produktet og dets egenskaber. I to webinarer sætter DBI og Teknologisk Institut nu fokus på emnet.


Webinar – Del 1

Første webinar omhandler lovgivningen og de standarder, der er til rådighed for at kunne vurdere brandegenskaber før og efter en ældning. På programmet er indlæg om regler og standarder, aktiv og passiv brandbeskyttelse af træ, træs levetid og holdbarhed, ældningsmetoder og brandtest.


Dette webinar finder sted 4. november kl. 10-12.00. Læs mere og tilmeld dig webinaret ’Lovgivning og prøvningsmetoder’


Webinar – Del 2

I andet webinar ’Ældningsmetoder, brandtest og levetid’ gennemgås forsøgsresultater fra ældningsforsøg og forskellige brandtests. Hertil kommer også forsøg på at estimere levetid ud fra udvaskningen af imprægneringsmiddel. Dette webinar finder sted 2. december kl. 10-12.00, hvortil programmet offentliggøres senere.


Aktiviteterne, som ligger til grund for de to webinarer, er en del af resultatkontraktens aktivitetsplaner, som er støttet af Uddannelses- og Forskningsministeriet.


Læs mere

Kontakt:


Har du spørgsmål, så kontakt projektleder Anders Dragsted
på tlf. 51 80 01 39.


KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn