Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

100 beskrivelser af danske testfaciliteter

GTS-nettet har lanceret en database/hjemmeside ’Danmarks teknologiske infrastruktur’, som allerede nu indeholder mere end 100 beskrivelser af teknologisk infrastruktur opbygget på Danmarks syv GTS-institutter, herunder DBI. Infrastrukturen består af laboratorier, simulatorer og udviklingsmiljøer for mere end 2 mia. kr.


Hvor går virksomheder hen, når de vil afprøve, om en ny løsning er klar til implementering? Og hvordan opnår man dokumentation for, at et produkt lever op til det, det lover?


Det kræver adgang til kompetencer og faciliteter, hvor idéer, produkter og processer kan testes og udvikles. Sådanne faciliteter finder man på de syv GTS-institutter. Den nye database skal gøre det nemmere for især små og mellemstore virksomheder at finde frem til de test- og demonstrationsfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed for dansk erhvervslivs forsknings- og udviklingsarbejde.


- Formålet med databasen er at give dansk erhvervsliv et samlet overblik over de mange test- og demonstrationsfaciliteter, der findes hos GTS-institutterne. Det gør det mere overskueligt for virksomhederne at finde frem til relevant infrastruktur i GTS. Forhåbentligt vil databasen bidrage til, at endnu flere virksomheder griber mulighederne for teknologisk udvikling af deres produkter og processer i samarbejde med GTS-institutterne, udtaler Ragnar Heldt Nielsen, direktør i GTS-foreningen.


Læs mere

Databasen vil løbende blive udbygget med nye facilitetsbeskrivelser.

Læs mere og tjek databasen her


Brandprøvning
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING