Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Gå til Nyhedsoversigten

DBI øger fokus på brandundersøgelser i Sverige

Udgivet: 8. december 2022

DBI udbygger sit nordiske fokus og har pr. 1. november åbnet kontor i Gøteborg, Sverige. Dermed tilbyder DBI nu brandundersøgelser fra lokale kontorer i både Danmark, Sverige og Norge.

Gem artikel Artikel gemt
BrandundersøgelseMed det nye kontor i Gøteborg har DBI nu brandundersøgere i det meste af Skandinavien.

DBI har allerede i dag forretning i Sverige, men ønsker med tilstedeværelsen i landet at samle kompetencer, teknologi, udstyr og uddannelse i et stærkt nordisk set-up inden for brandundersøgelse.

Med denne oprustning har DBI nu brandundersøgere i det meste af Skandinavien, som hurtigt kan rykke ud til alle former for brandundersøgelser, taler de lokale sprog og samarbejder og udveksler erfaringer på tværs af landegrænser. Det betyder, at svenske forsikringsselskaber, politi og industri nu får bedre mulighed for at trække på DBI’s kompetencer, mange års erfaring og moderne metoder og teknologi inden for brandundersøgelser.

Svenske specialister

Fra det nye kontor i Gøteborg arbejder to svenske brandundersøgelsesspecialister, som hermed er blevet en del af DBI. For de svenske kunder betyder DBI’s tilstedeværelse i Sverige, at der kan kommunikeres på svensk, og at de modtager deres DBI-undersøgelsesrapporter på svensk. Ud over at få adgang til hele DBI’s palette af specialiserede brandundersøgelser, 3D-scanninger, online-visitering, uddannelse m.m. får kunderne nu også lettere adgang til DBI’s øvrige viden og services.

- Med åbningen af DBI Sverige i Gøteborg kommer vi tættere på vores svenske kunder i dagligdagen. Desuden får de svenske kunder ikke kun glæde af DBI’s viden, metoder og teknologi, men vil også få gavn af DBI’s kompetencer og store netværk af specialiserede brandundersøgere. Nogle er særligt stærke inden for køretøjer, mens andre har mange års erfaring med undersøgelse af bygninger eller brændte effekter. På den måde får vores kunder altid en specialist på opgaven, siger Jesper Ditlev, adm. direktør i DBI.

DBI er akkrediteret og certificeret

DBI har mange års erfaring med at udføre brandundersøgelser og undersøger hvert år hundredevis af brande i bygninger, køretøjer og skibe. Herudover har DBI stor erfaring med at undersøge brændte effekter, som mistænkes for at have forårsaget en brand.

DBI er akkrediteret til at udføre brandundersøgelser af DANAK og ILAC, efter DS/EN/ISO 17020 og efter Nordic Fire Manual. Desuden er de fleste af DBI’s brandundersøgere certificerede hos IAAI (International Association of Arson Investigators).

Jesper Ditlev

Jesper Ditlev

Administrerende direktør

Tlf.: 40 35 57 22

jd@brandogsikring.dk

Relaterede artikler

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING