Tilbage

Webinar: Ansøgningsprocessen til certificeret brandrådgiver, brandklasse 2

Kursus kode: BRO15810
 • Kursusbeskrivelse

  Vi introducerer de overordnede kvalifikations- og kompetencekrav, gennemgår ansøgningsprocessen og svarer på spørgsmål vedr. din ansøgning – og hvad du ellers måtte have behov for at spørge om i forbindelse med certificeringsordningen. Er der spørgsmål, vi ikke når under webinaret, sender vi efterfølgende deltagerne svarene skriftligt.

  Varighed

  45. min.

  Forudsætning

  Hvad er et webinar: Et webinar er et online-seminar/kursus, hvor du møder en underviser på nettet. Underviseren er synlig fra sit webcam og kan dele skærm, billeder, PowerPoint osv., men uden at kunne se dig. Det er en fordel, hvis du bruger et head-set. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren. Webinarer bliver som regel optaget, hvilket gør det muligt for dig at gense oplægget i dit eget tempo. Et par dage før webinaret får du tilsendt et link. Klik på linket på det fastsatte tidspunkt, og undervisningen er i gang fra din computer, smartphone eller tablet!

Gratis

Kursusdatoer


21. februar 2019 09:00 - 09:45

Webinar: Ansøgningsprocessen til certificeret brandrådgiver, brandklasse 2

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Lonni Nejlund
Lonni Nejlund Kursuskoordinator for DBI kurser og Skræddersyede firmakurser
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.