Tilbage

Arbejde på eller nær spænding - ajourf. & 1.hjælp (48567)

Kursus kode: AMU802
 • Kursusbeskrivelse

  Deltageren lærer at vurdere de sikkerhedsmæssige aspekter i arbejde under spænding, samt hvor regler og retningslinjer kan findes. Yderligere læres der om førstehjælp ved el-ulykker.relevant førstehjælp i relation til L-AUS.

  Målgruppe

  Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for at arbejde på installationer under spænding. Gennemgangen af teorien er ajourførende, så det forudsættes, at man har gennemført "Arbejde på eller nær spænding - introduktion" eller har tilsvarende kompetencer.

  Kursusindhold

  Deltageren får kendskab til regler og retningslinjer i Bekendtgørelsen om sikkerhed for udførelse og drift af elektriske installationer, bek. 1082 (Installationsbekendtgørelsen). Deltageren får kendskab til European Standard, Drift af elektriske installationer og elektriske anlæg (DS/EN 50110-1) vedrørende arbejde på elektriske installationer og anlæg. Deltageren får kan anvende denne viden til at arbejde sikkert på elektriske installationer og anlæg (lavspænding og ekstra lav spænding (ELV)) samt vurdere risiko for stød og forbrænding, herunder også kortslutningsniveau. Deltageren får kan vælge værnemidler, måleinstrumenter og værktøjer, der er egnede til at udføre arbejde på spændingsførende elektriske installationer og anlæg (lavspænding og ELV). Deltageren får kan udføre livreddende førstehjælp samt førstehjælp ved forbrændinger i relation til DS/EN 50110-1. Deltageren får har kendskab til brandbekæmpelse ved brand i elektriske installationer i relation til DS/EN 50110-1. Der opnås uddannelsesbevis til de deltagere, der har gennemført uddannelsen med tilfredsstillende resultat.

  Varighed

  1 dag

  Forudsætning

  Kurset gennemføres ved minimum 14 deltagere.

Frederikshavn, DBI
Baldersvej 9
9900 Frederikshavn
Hvidovre, DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

PRISER

DKK 124,00 pr. dag
(medlem)
DKK 124,00 pr. dag
(ikke medlem)

Kursusdatoer


Frederikshavn, DBI
18. november 2019 08:00 - 15:24 Tilmeld

Hvidovre, DBI
10. december 2019 08:00 - 15:24 Tilmeld
16. oktober 2020 08:00 - 15:24 Tilmeld

Arbejde på eller nær spænding - ajourf. & 1.hjælp (48567)

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Kristina Christiansen
Kristina Christiansen Kursuskoordinator for AMU Kurser
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.