Tilbage

AIA videregående - Bus- og IP-baserede anlæg

Kursus kode: AMU120
 • Kursusbeskrivelse

  Efter endt kursus kan deltageren installere BUS- og IP-baserede anlæg. Det betyder at: Deltageren har kendskab til de forskellige former for signal- og datatransmission samt netværkstopologi. Deltageren har viden om alarmtransmission og sikkerhedsforanstaltninger, der bliver benyttet mellem AIA-anlæg og kontrolcentraler. Deltageren projekterer, installerer, programmerer, konfigurerer og udfører service på et bus- og IP-baseret AIA-anlæg. Deltageren anvender, idriftsætter og fejlfinder på udstyr til signal- og datatransmission på busbaserede anlæg og kan installere gængse standard-bustyper. Deltageren udfærdiger dokumentation efter gældende regler og instruerer slutbrugeren i korrekt anvendelse. Kurset indgår i Krav til virksomhedens medarbejdere i Forsikring og Pensions kravspecifikation til Certificering af AIA-virksomheder.

  Intro

  Branchecertifikat kursus

  Målgruppe

  Uddannelsen retter sig mod personer inden for amu-målgruppen, der ønsker at arbejde med alarmanlæg og som har gennemført AIA 1 eller har tilsvarende kompetencer.

  Kursusindhold

  Efter endt kursus kan deltageren installere BUS- og IP-baserede anlæg. Kurset indgår i krav til virksomhedens medarbejdere i Forsikring og Pensions kravspecifikation til Certificering af AIA-virksomheder. Jobmuligheder og videre uddannelse: Uddannelsesbeviset giver mulighed for at varetage jobfunktioner i virksomheder/organisationer, som beskæftiger faglærte og/eller ufaglærte medarbejdere inden for det jobområde, arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod, og som er beskrevet i uddannelsens centralt godkendte handlingsorienterede mål. Personer, som har dette uddannelsesbevis, har på en række områder mulighed for at få beviset anerkendt ved optagelse på en erhvervsuddannelse (merit). I bekendtgørelsen for erhvervsuddannelserne findes der nærmere bestemmelser om merit. Bevis opnås således: Beviset tildeles, når deltageren har nået arbejdsmarkedsuddannelsens centralt godkendte handlingsorienterede mål. For arbejdsmarkedsuddannelser, hvortil der er udviklet en prøve, vil dette som udgangspunkt forudsætte, at prøven er bestået.

  Varighed

  4 dage - AIA videregående - Bus- og IP-baserede anlæg (49670).

  Forudsætning

  Kurset gennemføres ved minimum 14 deltagere.

Hvidovre, DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

PRISER

DKK 126,00 pr. dag
(medlem)
DKK 126,00 pr. dag
(ikke medlem)

Kursusdatoer


Hvidovre, DBI
29. november 2021
4 dage
Kursusdatoer
29. november 2021 kl. 08:00 - 15:24
30. november 2021 kl. 08:00 - 15:24
1. december 2021 kl. 08:00 - 15:24
2. december 2021 kl. 08:00 - 15:24
Tilmeld

AIA videregående - Bus- og IP-baserede anlæg

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til voksenuddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Ring til os
Du er velkommen til at ringe til kursusafdelingen.
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn