Tilbage

Adresserbare AIA-anlæg

Kursus kode: AMU10
 • Kursusbeskrivelse

  Sikringsanlæg, opsætning af signal- og datatransmission Deltageren kan selvstændig anvende, idriftsætte og fejlfinde på udstyr til signaltransmission på sikringsanlæg og kan installerer gængse standardbustyper. De har kendskab til de forskellige former for signal- og datatransmission samt netværkstopologi. De har ligeledes kendskab til signaltransmission med ID og andre sikkerhedsforanstaltninger der bliver benyttet mellem sikringsanlæg og kontrolcentraler. Sikringsanlæg, opsætning af adresserbare AIA-anlæg Deltageren kan selvstændigt projektere, installere, programmere, konfigurere og udføre service på et adresserbart AIA-anlæg samt udfærdige dokumentation i henhold til gældende regler. Deltageren kan ligeledes instruerer slutbrugeren i korrekt brug.

  Målgruppe

  Personer med en el-teknisk baggrund som f.eks. elektrikere og el-montører, som arbejder i virksomheder, der forestår rådgivning, salg, installation og vedligehold af tyverialarmanlæg.

  Varighed

  5 dage: 4 dage Sikringsanlæg, opsætning af adresserbare AIA-anlæg (44046). 1 dag Sikringsanlæg, opsætning af signal- og datatransmission (44042).

  Forudsætning

  Kurset gennemføres ved minimum 14 deltagere.

Kursusdatoer


Adresserbare AIA-anlæg

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Ring til os
Du er velkommen til at ringe til Kursus afdelingen
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn