Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Tilbage

Rejsesikkerhedskursus

Kursusnummer: SIO15010

Kursusbeskrivelse

Kurset kan også holdes som et firmakursus 
Er I flere medarbejdere, der har brug for kurset, kommer vi gerne ud i jeres virksomhed. Kontakt os om pris og hør nærmere: 36 34 90 00

Rejsesikkerhed – den rejsende 

Hvordan forbereder man bedst en rejse? Hvilke hoteller er sikrest at bo på? Hvordan undgår man at blive udsat for spionage? Og hvad gør man i tilfælde af farlige situationer, der kan opstå under forretningsrejsen?
 
Grundig forberedelse af forretningsrejser kræver mere end bare en flybillet, en rejseforsikring og et hotelværelse.
 
I en stadig mere globaliseret og forbundet verden bliver organisationer i stigende grad konfronteret med en lang række risici, der kan have en negativ indvirkning på forretningen. Det gælder hjemme på kontoret og under rejser. Når medarbejderne føler sig trygge og klædt godt på, har det en positiv forretningsunderstøttende virkning, fordi de kan fokusere effektivt på deres arbejdsopgaver. 

Virksomheder er forpligtet til at udvise rettidig omhu for at beskytte deres medarbejdere*, når de rejser i udlandet, lige som medarbejderne er forpligtet til at følge udstukne sikkerhedsprocedurer.

På vores rejsesikkerhedskursus få du en indgående forståelse for vigtigheden af grundig planlægning og klargøring før rejsen, hvordan du rejser sikkert under selve turen og afsluttende opsamling efter hjemkomst.  Derudover får du indsigt i, hvordan sund fornuft og sikker adfærd kan bidrage til at undgå mange af de udfordringer, der kan opstå under alle former for rejser.

Kurset indeholder både teoretisk og casebaseret undervisning samt gruppearbejde med forskellige hjælpemidler og metoder.

Målgruppe

Kurset er relevant for alle, som proaktivt ønsker viden og effektive redskaber til at skabe en sikker og tryg rejseadfærd, herunder både de rejsende medarbejdere og de medarbejdere, som planlægger og koordinerer virksomhedens rejseaktiviteter. Udbyttet fra kurset vil også kunne bruges ved private rejseaktiviteter.

DBI anbefaler at alle, der rejser i forbindelse med arbejde, bør deltage på dette kursus uanset arbejdsfunktion, rejsedestination eller specifikt formål med rejsen.
 
*Arbejdsmiljølovgivningen og ISO 45001 foreskriver, at virksomheder proaktivt skal sikre arbejdsmiljøet for deres medarbejdere, herunder fjerne farer og minimere risici.

Kursusindhold

Emner, der indgår på kurset:
  • Risikovurdering og risikoperception
  • Duty of Care / Duty of Loyalty
  • Praktisk rejseforberedelse
  • Kulturforståelse og anonymitet
  • Informationssikkerhed og elicitering
  • Stress og håndtering
  • Ved hjemkomst

Undervisningen indeholder i høj grad involvering fra kursusdeltagerne.

Varighed

1. dag

Forudsætning

Der er ingen forudsætninger for at kunne deltage på dette rejsesikkerhedskursus. Kurset henvender sig til alle, uanset rejseerfaringer og eksisterende viden.
 
Da der kan være søgninger på internettet i forbindelse med gruppeopgaver, anbefales kursister at medbringe smartphone eller laptop.


Hvidovre, DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

PRISER

DKK 4.725,00
(medlem)
DKK 5.250,00
(ikke medlem)

Priser ekskl. moms

Kursusdatoer


Hvidovre, DBI
25. april 2024 08:00 - 16:00
28. november 2024 08:00 - 16:00

Rejsesikkerhedskursus

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til voksenuddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Relaterede kurser

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING