Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Danmarks videnscenter for brand og sikring

DBI er Danmarks førende videnscenter for brand og sikring. Vi er drevet af konstant udvikling, forskning og nytænkning, og med over 200 højt specialiserede medarbejdere er vores undervisere blandt de dygtigste inden for området. Hvert år har vi tæt på 10.000 kursister fra både offentlige og private virksomheder på kursus og efteruddannelse i alt fra varmt arbejde til brug af avancerede tekniske sikkerhedsløsninger – vi er med andre ord eksperter i uddannelse inden for brand og sikring.

Hos DBI kombinerer vi mere end 100 års praktisk erfaring med den nyeste viden. Vi udbyder efteruddannelse, der går i dybden, hvis du vil være certificeret specialist, og korte kurser, der dækker mere bredt. Du finder også AMU-kurser og skræddersyede firmakurser, der møder lige nøjagtig de behov, du eller din virksomhed har. Uanset hvad du vælger, får du konkrete redskaber til at håndtere brand og sikring i dagligdagen. Og da vi afholder kurser over hele landet – også på din arbejdsplads – er der aldrig lang vej til ny viden.

I vores kursuskatalog for 2022/2023 kan du få overblik over dine mange muligheder for uddannelse og kurser hos DBI og i AMU-kursuskataloget, får du overblik over DBI's udbud af henholdsvis AMU-brand- og sikringskurser.

De kan downloades herunder.

Læs mere

Se vores kurser her:

Karriereveje

Brandkurser 
Sikringskurser 

Skræddersyede firmakurser 

AMU-kurser 


Hold dig opdateret på nyheder fra DBI: Tilmeld dig E-news her

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING