Tilbage

Byggevarers reaktion på brand

Kursus kode: BRO15114
 • Kursusbeskrivelse

  Hvis du vil ansøge om at blive certificeret brandrådgiver, skal du kunne dokumentere, at du har viden om byggevarers brandmæssige egenskaber. Og det er, hvad dette kursus stiller skarpt på. Du får viden om byggevarers anvendelsesområder i forhold til brandsikring, og du får dokumentation for din viden. Få overblik over dine muligheder for uddannelse med DBI’s karriereveje Tryk her

  Målgruppe

  Kurset er for dig, der gerne vil være ansøge om at blive certificeret brandrådgiver inden for brandklasse 2, men mangler dokumentation for din viden i forhold til de læringsmål, som kurset dækker. Kurset er også for dig, der arbejder med design og projektering af byggeri og har brug for viden om forskellige byggematerialers anvendelsesområder i forhold til brandsikring.

  Kursusindhold

  På kurset har vi fokus på disse to hovedområder:
  • CE-mærkning af byggevarer
  • Brandmodstand og brandbeskyttelse
  Du lærer bl.a. om, hvordan en byggevares brandmæssige egenskaber dokumenteres, og vi ser nærmere på de forskellige typer dokumentation. Det vil sige prøvningsrapporter, klassifikationsrapporter og CE-mærkning. Du får viden om, hvordan en materialeklassifikation er bygget op, og hvordan du afkoder den. Vi ser også på, hvad der er tanken bag brandbeskyttelsessystemer, og hvordan de fungerer i relation til bærende bygningsdeles brandmodstandsevne og systemernes reaktion på brand. I den mere praktiske del af kurset ser vi på, hvordan brandprøvninger af byggevarer udføres, og på hvordan konstruktioners svigt af integritet, isolation og bæreevne bestemmes. Underviseren arbejder til dagligt med brandprøvning af materialer, så kan du være sikker på, at du bliver præsenteret for den allernyeste viden inden for området. Vi afslutter kurset med en multiple choice-test, og når testen er bestået, får du udleveret et kursusbevis. Med kursusbeviset i hånden har du dokumentation for din viden om følgende læringsmål: Læringsmål fra §19 i bekendtgørelse om certificeringsordning, stk. 1, nr. 6: 6) Viden om brandtekniske egenskaber for byggevarers reaktion på brand og brandmodstandsevne, herunder: a) Klassifikation af brandmodstandsevne og reaktion på brand og ønsket funktion, der ligger til grund for klassifikationen.

  Varighed

  1 dag.

  Forudsætning

  Du får det største udbytte af kurset, hvis du har kendskab til grundlæggende brandtekniske begreber.

Kursusdatoer


Byggevarers reaktion på brand

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Lonni Nejlund
Lonni Nejlund Kursuskoordinator for DBI kurser og Skræddersyede firmakurser
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn