Tilbage

Brand - tætning af installationsgennemføringer

Kursus kode: AMU204
 • Kursusbeskrivelse

  Som håndværker har du jævnligt brug for at føre kabler, rør eller lignende gennem brandadskillende vægge, lofter og gulve – både ved nybyggeri og ved ny installationer i eksisterende bygninger. Dermed har du også brug for efterfølgende at skulle tætne gennemføringerne korrekt, idet brandsikkerheden ellers vil blive forringet. Bygningers brandsikkerhed afhænger nemlig i høj grad af, at ilden ikke spreder sig gennem vægge, gulve og lofter. Derfor skal installationsgennemføringerne have mindst lige så gode brandmæssige egenskaber som bygningsdelen havde før arbejdet blev påbegyndt. Ifølge loven er du som håndværker forpligtet til at sikre, at gennemføringerne bliver lukket korrekt, når du gennembryder brandklassificerede bygningsdele.

  Intro

  AMU Kursus - Hvidovre

  Målgruppe

  Alle håndværkere og teknikere, der gennembryder brandadskillende vægge, lofter og gulve for at føre ledninger, rør og lignende videre. Det kan f.eks. være vvs-el- og edb-installatører.

  Kursusindhold

  DBI tilbyder et 1-dages kursus i brandtætning af installationsgennemføringer. Kurset skaber klarhed over de krav der gælder. Du lærer at brandtætne alle slags installationsgennemføringer i brandceller og brandsektioner, så gældende love og regler er overholdt. Du lærer tillige hvilke materialer der arbejder sammen. Kursusbevis Alle deltagere, der gennemfører uddannelsen med tilfredsstillende resultat, får et uddannelsesbevis.

  Varighed

  1 dag - Tætning af installationsgennemføringer (40747).

  Forudsætning

  Kurset gennemføres ved minimum 14 deltagere.

Frederikshavn, DBI
Baldersvej 9
9900 Frederikshavn
Hvidovre, DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

PRISER

DKK 126,00 pr. dag
(medlem)
DKK 126,00 pr. dag
(ikke medlem)

Kursusdatoer


Frederikshavn, DBI
22. marts 2021 08:00 - 15:24 Tilmeld

Hvidovre, DBI
8. marts 2021 08:00 - 15:24 Tilmeld

Brand - tætning af installationsgennemføringer

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Ring til os
Du er velkommen til at ringe til kursusafdelingen.
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn