Blue battery

Da batterisystemer på skibe endnu er en relativt ny teknologi adresserer dette projekt en relevant og aktuel problemstilling, som støtter den teknologiske udvikling i den maritime industri. Projektets bidrag og resultater forventes at være nyskabende og unikke, da batterisystemer på skibe ikke tidligere har været undersøgt med dette fokus på brandsikkerhed.

Formålet med projektet er at styrke brandsikkerheden for batterisystemer til søs. Dette opnås via en undersøgelse af tidligere brande i batterisystemer samt anbefalinger til fremtidig brug af maritime batterisystemer, herunder:
  • At skabe en oversigt over risikoområder baseret på analyse af brande på skibe med batterisystemer
  • At identificere mangler i relevante eksisterende brandbeskyttelsesregler og guidelines samt at foreslå ny indsats
  • At skabe opmærksomhed blandt nationale og internationale aktører omkring sikkerhedsrisici forbundet med batterisystemer samt anbefalinger til hvordan disse kan håndteres.

Projektets resultater bidrager til den danske maritime industri med øget brandsikkerhed og guidelines til korrekt anvendelse og installation af batterisystemer.

Projektet er støtte af Den Maritime Fond.

Projektrapporter:
Blue battery
Anders Dragsted

Projektansvarlig
Anders Dragsted
Head of Building Design

Telefon: 51 80 01 39
E-mail: and@dbigroup.dk
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn