Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Tilbage

WEBINAR: INTRODUKTION TIL EKSAMINERET SIKRINGSLEDER

Kursusnummer: BRO15802

Kursusbeskrivelse

Sikringslederen har en af de mest ansvarsfulde opgaver i organisationen. Sikringslederen står i spidsen for det arbejde som sikrer, at virksomheden lever op til sit ansvar, når det gælder om at beskytte medarbejdere, værdier og drift.

Intro

Gratis introduktions webinar til dig der overvejer Eksamineret sikringsleder uddannelsen.

Kursusindhold

Er du interesseret i at vide mere om uddannelsen, afholder DBI løbende informations webinarer om kurset. Her har du mulighed for at høre om uddannelsen og stille spørgsmål direkte til kursuslederen. Webinaret er gratis, det varer 20 minutter, og det kan tilgås fra din computer, mobil eller tablet – lige meget hvor i verden du er.

Udbytte

Eksamineret Sikringsleder® er en uddannelse for dig, der planlægger sikring og overvågning i større organisationer, både private og offentlige. Uddannelsen vil give dig et godt grundlag, for at løse de opgaver du som oftest møder på din arbejdsplads. Disse opgaver kan være store og krævende og trækker tråde til både virksomhedspolitikker og lovgivningskrav på området. Uddannelsen giver dig derfor både indsigt og værktøjer til at løse disse udfordringer. Uddannelsen spænder fra kendskab til lovgivningskrav, etablering af en sikkerhedspolitik, beredskabsplanlægning og sikkerhed i praksis som fx brandbekæmpelse. Dette er alt sammen noget, der gør dig til en højt kvalificeret sikringsleder.

Varighed

20 minutter.

Forudsætning

Webinaret foregår via Teams.

Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren. Webinarer bliver som regel optaget, hvilket gør det muligt for dig at gense oplægget i dit eget tempo.

Dagen før webinaret får du tilsendt et link. Klik på linket på det fastsatte tidspunkt, og undervisningen er i gang fra din computer, smartphone eller tablet!

Relaterede kurser

I 2024 starter første modul af kursusrækken den 29. januar, og har du allerede besluttet dig for at tage uddannelsen, kan du tilmelde her: https://brandogsikring.dk/kurser/sikringskurser/eksamineret-sikringsleder/.Kursusdatoer


WEBINAR: INTRODUKTION TIL EKSAMINERET SIKRINGSLEDER

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til voksenuddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os


Lonni Nejlund
Lonni Nejlund Kursuskoordinator for DBI-kurser og Skræddersyede firmakurser
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING