INVITATION TIL WEBINAR: Godkendelsesprocesser i Power-to-X: Udfordringer og muligheder

Er du interesseret i grøn omstilling og en klimaneutral fremtid? Og arbejder du inden for energi- og transportsektoren? Så er vores webinar om Power-to-X-godkendelsesprocesser relevant for dig.

  • Dato: 3. november 2021
  • Tid: 10.00 – 11.00
  • Pris: Gratis
  • Platform: Adobe Connect (enten via app eller browser)


Du modtager et link dagen før webinaret.


Power-to-X (P2X) ses af mange som nøglen til en omfattende grøn omstilling og klimaneutral fremtid. Men én ting er fremtiden. Hvordan forholder danske og norske virksomheder, myndigheder og lokale aktører sig til denne udvikling nu? Hvilke push-faktorer og barrierer er på spil i P2X-økosystemet, og hvad med risikovurderinger og sikkerhed i de nye teknologier og infrastrukturer - er der overblik over vejen frem?

Det har DBI og norske NTNU Samfunnsforskning undersøgt. Vi har interviewet mere end 20 centrale stakeholders i P2X-værdikæden på tværs af virksomheder, myndigheder og institutioner i både Norge og Danmark for at kortlægge deres erfaringer med policies og godkendelsesprocesser inden for P2X. På webinaret præsenterer vi nøgleindsigter fra disse interviews.

energylogo

Webinaret afholdes i samarbejde med Energy Cluster Danmark og foregår på engelsk.

Udfyld formularen og tilmeld dig:

Læs mere

Har du spørgsmål til webinaret eller projektet, så kontakt:

Mette Marie V. Karsten
Mette Marie V. Karsten Lead Anthropologist (PhD)
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn