Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Kom til demodag hos DBI og oplev fremtidens udviklingsfoløb

Kursus kode: EVENT002

Tilmeldingsfristen er overskredet, så tilmelding er ikke længere muligt.

Er du producent af byggevarer og møder dokumentationskrav overfor brand? Så er du inviteret til en eksklusiv demonstrationsdag hos DBI i Hvidovre. Demonstrationsdagen giver dig en unik indsigt i de nyeste prøvnings- og produktudviklingsfaciliteter.

Hvad kan du forvente:

 • Oplæg og Insights:
  Vores eksperter dykker ned i brandtestsystemet, hvor vi fremhæver kendte dilemmaer, opmærksomhedspunkter og evt. faldgruber. Derudover berører vi, hvordan du ved udviklingstest kan skabe et optimalt design og materialevalg tidligt i udviklingsfasen.  Afslutningsvis får du et indblik i flere spændende demonstrationsprojekter med fokus på det biobaserede byggeri.   

 • Rundtur hos DBI:
  Få en rundvisning i vores faciliteter, hvor du vil opleve alt fra 5 meters store prøvningsovne til nedskalerede udviklingsfaciliteter.

 • Live brandtest:
  Vær vidne til en fuldskala-brandtest af en beklædning (K1-10). En unik mulighed for at forstå, hvordan en brandprøvning udføres.

 • Netværksmuligheder:
  Du møder andre branchefolk og kan udveksle erfaringer og skabe forbindelser i et uformelt miljø. Der vil være mulighed for at diskutere udfordringer og finde fælles løsninger.

 • Let forplejning:
  Dagen afsluttes med let spisning fra 16:30-17:00.

Se program her


Dato: 22. maj 2024

Tid: 13:00-17:00

Sted: DBI, Jernholmen 12, 2650 Hvidovre

Tilmeldingsfrist: 6. maj

Praktisk information:

Deltagelsen er gratis, men vi forbeholder os retten til at opkræve et no show gebyr på 500 kr. Antallet af pladser er begrænset til 50 deltagere og tildeles efter først til mølle.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos DBI

Når du tilmelder dig demodag hos DBI, siger du samtidig Ja tak til at modtage nyheder, information, invitationer til webinarer, events, markedsføring og konkurrencer mm. fra DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk institut inden for vores produktsortiment via oplyste e-mailadresse og digital annoncering via Google og på sociale medier.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbreve via "afmeld" i det enkelte nyhedsbrev. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores persondatapolitik. Men bemærk at hvis du afmelder dig nyhedsbrevet inden demodagen vil du heller ikke længere modtage mails omkring din deltagelse i eventet.


Lokation

PRISER

DKK 0,00
(medlem)
DKK 0,00
(ikke medlem)

Priser ekskl. moms

DATOER

Hvidovre
22. maj 2024
13:00 - 17:00

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os


Christian B. Andersen
Christian Bjerglund Andersen Civilingeniør & funktionsleder
Christian Fundby Schou
Christian Fundby Schou Head of Advanced Product Development
Rikke Bille
Rikke Bille Civilingeniør & funktionsleder
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING