Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Nye webinarer: Digitalt Beredskab, vurdering af bygningsdele, Power-to-X

I oktober og november afholder DBI en række gratis webinarer om forskellige emner, som aktører inden for brand og sikring kan have gavn af i deres daglige arbejde. Det drejer sig bl.a. om Digitalt Beredskab, BRAVU – ny metode til brandteknisk vurdering af bygningsdele samt Power-to-X.

Digitalt Beredskab

Indhold:

Hør om funktioner på Digitalt Beredskab, herunder DBI Egenkontrol, og muligheden for at sætte op med systemer, der overvåger cyberangreb på netværk.

Tidspunkt:

26. oktober 2021, kl. 10.00-11.00

27. oktober 2021, kl. 14.00-15.00

Læs mere og tilmeld dig


BRAVU – metode til brandteknisk vurdering af bygningsdele

Indhold:

Hør om DBI’s nye metode til brandteknisk vurdering af bygningsdele, som ikke lever op til de præaccepterede løsninger. Metoden gør det nemmere for brandrådgivere at udnytte mulighederne i BR18.


Tidspunkt:

28. oktober 2021, kl. 10.00-11.30.

Læs mere og tilmeld dig


Power-to-X: Udfordringer og muligheder for godkendelsesprocesser

Indhold:

Hvilke push-faktorer og barrierer er på spil i P2X-økosystemet? Og hvordan ser det ud med risikovurderinger og sikkerhed i de nye teknologier og infrastrukturer? Hør erfaringer med policies og godkendelsesprocesser på baggrund af interviews med centrale stakeholders i P2X-værdikæden på tværs af virksomheder, myndigheder og institutioner i Danmark og Norge. Webinaret foregår på engelsk.


Tidspunkt:

3. november 2021, kl. 10.00-11.00.

Læs mere og tilmeld dig

Læs mere
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING