Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Hver fjerde virksomhed lukker efter brand: Er din virksomhed rustet mod kriser?

Mindst 25% af alle virksomheder, som udsættes for brand med omkostninger på +5 mio. kr., åbner aldrig igen. Men også it-nedbrud, vand- og stormskader kan koste dyrt. Alene i 2020 opstod der næsten 30.000 skader i virksomheder, som var relateret til brand, vand- eller stormhændelser.

Den slags skader kan ikke kun her og nu, men også på sigt betyde lukning af en virksomhed. For skadet produktionsudstyr, udfordringer med tele- og energiforsyning, tabte markedsandele og andre negative følger kan påvirke en virksomheds konkurrenceevne længe efter, at skaden er sket.

Derfor: Er din virksomhed rustet mod kriser? Og har I den rette Business Continuity Plan?

Deltag i et virksomhedsforløb, og få rådgivning og værktøjer til at modstå kriser

For at være på den sikre side har I nu mulighed for at deltage i et virksomhedsforløb sammen med DBI. Forløbet strækker sig over seks måneder og koster jer kun de timer, I selv lægger i perioden. Gevinsten for jer er bl.a. et større kendskab til egen drift, rådgivning om krisehåndtering og fortsat drift – og dermed bedre modstandsdygtighed over for kriser. Efter endt forløb har I stadig de værktøjer til rådighed, som I fik adgang til under forløbet.

Den unikke mulighed er en del af et udviklingsprojekt ’Beyond the Crisis’, som DBI gennemfører i samarbejde med Dansk Industri, Tryg og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Projektet er støttet af Industriens Fond.

Læs om virksomhedsforløbet

Læs projektbeskrivelse

Læs mere

Kontakt:

Tine Reuther

Sikkerhedsrådgiver

31 96 35 39

tre@brandogsikring.dk

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING