DBI vil forene bæredygtighed og brandsikkerhed

– book en ’speeddate’ på video og hør mere

Bæredygtighed rimer ikke just på brandsikkerhed. Hos DBI arbejder vi derfor ikke kun for at sikre liv og værdier, men har også i stigende grad fokus på at forene bæredygtighed og brandsikkerhed.


Af samme grund havde vi igen i år booket en stand ved dette års Building Green-messe i Forum. Med den digitale omlægning af messen tilbyder vi nu i stedet et kort, uforpligtende videomøde, hvor vi kan tage en snak og se, om der er basis for et videre samarbejde.


Læs mere om udvalgte fokusområder og find links til booking af

video-speeddate nedenfor.

Biobaserede og genanvendte byggematerialer

Vi hjælper bl.a. producenter af biobaserede og genanvendte byggematerialer med at udvikle nye produkter og vise, at brandkrav ikke er en barriere i udviklingen. Dette gør produktudviklingen hurtig og mere effektiv, reducerer ‘Time to Market’ og understøtter samtidig den grønne omstilling.

Læs mere HER


Book et kort, uforpligtende videomøde på 20 min. om dette emne i uge 45, 46, eller 47 – TRYK HER


Skalerede brandtests

DBI tilbyder skalerede brandtests i en mindre testovn, som allerede i koncept- og udviklingsfasen kan give dig en indikation af dine produkters brandtekniske egenskaber. Dermed øges chancen for at bestå en fuldskalabrandtest, og produktets ‘Time to Market’ reduceres. Læs mere HER


Book et kort, uforpligtende videomøde på 20 min. om dette emne i uge 45, 46, eller 47 – TRYK HER


Produktudvikling – fra idé til produkt

DBI’s mange innovative eksperter står klar til at vejlede dig ved udviklingen af dine produkter, løse brandtekniske udfordringer og styrke dine produkters brandtekniske egenskaber.

 

Vi fungerer som din sparringspartner, hvad enten det drejer sig om produkter, der ikke møder testkrav, udvikling af nye produkter eller udvidet anvendelse af dine eksisterende produkter.

Læs mere HER


Book et kort, uforpligtende videomøde på 20 min. om dette emne i uge 45, 46, eller 47 – TRYK HER 


KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn