Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

DBI kan nu udføre brandtest af spjæld efter EN 1366-2

Med DBI’s multiovn er det nu muligt for producenter af byggematerialer og -konstruktioner at teste brandspjæld i ventilationskanaler. Denne nye testmulighed supplerer DBI’s anerkendte kompetencer inden for kanaltest.

DBI har i mange år været førende inden for brandtest af kanaler, og nu kan producenter af brandspjæld også få udført test af spjældene i kanaler efter EN 1366-2 standarden for at opnå klassifikation efter EN 13501-3. De første tests er allerede booket med planlagt udførelse i august.


Der findes mange forskellige typer af spjæld, f.eks. guillotinespjæld eller drejespjæld. DBI kan teste på en væg, i en væg eller væk fra en væg, og vores avancerede testfaciliteter gør det muligt at udføre spjældtest i forskellige dimensioner i øjeblikket op til ca. 1200 mm og er dermed særdeles fleksible.


Tidsmæssig fordel

Størrelsen på DBI’s ovne giver mulighed for at teste to spjæld på samme tid. Desuden kan der sideløbende bygges yderligere spjæld op i en kanal i en separat kanalramme, som efterfølgende kan monteres i ovnen. Det giver en tidsmæssig fordel, da man ikke behøver vente, til ovnen er blevet tilstrækkelig kold, før en ny opbygning kan begynde. Ved test i DBI’s multiovn kan producenten f.eks. starte med en horisontal test efterfulgt af en vertikal test. Derved sikres høj kapacitetsudnyttelse og reduceret time-to-market.


Vi er med hele vejen

Vi er naturligvis tæt på virksomheden hele vejen. DBI kan hjælpe med at designe testen med henblik på at skulle teste færrest mulige gange. Vores kapacitet er to spjældtests om ugen, hvor vi tester to spjæld samtidigt og dermed opnår fire gennemførte tests. DBI’s rapporteringstid er en måned, og vi er garant for høj grad af fleksibilitet, hastighed og tilgængelighed.


DBI’s testfaciliteter er nemt tilgængelige og ligger kun 15 minutter fra Københavns lufthavn og centrum.

Vi kan også tilbyde virksomheden streaming af brandtests i høj kvalitet, hvis det ønskes at følge testen online. 


Streamingen er naturligvis passwordbeskyttet.


Kontakt

Hvis du har behov for yderligere informationer om DBI’s spjældtest, så ring til Christina Hald, Head of International Sales. Du kan også sende os en mail, så kontakter vi dig hurtigt.

Læs mere
christina_hald_3898_214x161px


Kontakt

Christina Hald
Key Account Manager
Brandtest, Advanced Services og Certification

20 54 69 99

chh@brandogsikring.dk

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV