Bliv DBI-medlem

Tilmelding
Vær opmærksom på at et medlemskab løber fra 1. januar til 31. december. Uanset hvornår på året man tegner et medlemskab hos DBI gælder det for den resterende del af kalenderåret. I sidste kvartal betales dog kun for det følgende år. Ved tilmelding vil allerede udsendt materiale udgivet i indmeldingsåret blive eftersendt.

DBI tegner ikke kontrakter på medlemskabet. Aftalen er gældende ud fra den ordrebekræftelse, der sendes til kontaktperson, når man tegner medlemskabet.

DBI-medlemskabet fornys automatisk for et år af gangen, men hvis I ønsker at opsige medlemskabet, skal I sende en e-mail til webshop_forlag@brandogsikring.dk. Opsigelsen skal ske inden den 31. december, hvorefter medlemskabet ophører ved årets udgang. Indbetalt kontingent refunderes ikke.

OBS: Studiemedlemskabet kan ikke købes via nedenstående formular. Ønsker du at købe et studiemedlemskab, så send en e-mail til webshop_forlag@brandogsikring.dk med kontaktoplysninger, forventet studie-afslutningsdato og husk at vedhæfte en kopi af dit studiekort.

Tilmelding til DBI medlemskab

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn