Kurser hos DBI

Vi hjælper virksomheder med at uddanne medarbejdere i brand og sikring, og vores kursusudbud er et af de mest omfattende i Danmark. 

Vi udbyder kurser, der går i dybden, hvis du vil være certificeret specialist, og kurser, der dækker bredt. 

Du vil få konkrete redskaber til at håndtere brand og sikring i dagligdagen, så du kan være med til at sikre en tryg hverdag for dine kolleger. Vi afholder kurser på vores moderne træningsfaciliteter i Hvidovre, Frederikshavn, Aarhus og hos samarbejdspartnere i hele landet. Vi tilbyder AMU-kurser, DBI-kurser og skræddersyede firmakurser, hvor vi tilrettelægger kurset lige præcis ud fra din virksomheds behov. Du kan også deltage i webinarer med fokus på afgrænsede emner – her sparer du transporten.

Karriereveje

Få overblik over dine muligheder for uddannelse med DBI’s Karriereveje her.

Læs mere
Svejser
Vi tilbyder et bredt udvalg af kurser inden for brandteknik – fra brandteknisk grundkursus over ’varmt arbejde’ til CFPA Brandteknisk Diplomuddannelse. Du kan deltage i praktiske kurser og mere teoretiske kurser og opnå kompetencer på højt niveau. Endvidere kan du blive klogere på både forebyggelse og brandbekæmpelse.

Indbrud via hegnet
Udviklingen inden for sikring går lynhurtigt. Men når du deltager i et kursus hos DBI, bliver du altid præsenteret for den nyeste viden, uanset om du deltager i AMU-kurset AIA - sikringsanlæg 1 + 2 eller i et længerevarende forløb som Eksamineret Sikringsleder®. Vi rådgiver både private og offentlige virksomheder, og vores erfaring afspejles i indholdet i vores kurser.

Førstehjælp
Er I mange medarbejdere i din virksomhed, der har behov for det samme kursus? - Så er løsningen et skræddersyet firmakursus, der finder sted på jeres matrikel eller hos DBI. Vi sammensætter en kursuspakke, der er målrettet mod netop de brand- og sikringsinstallationer, I har i din virksomhed. Undervejs når I samtidig omkring de samme emner som på et standardkursus.

Online kurser
Vil du på AMU-kursus? Så har vi samlet al relevant information som du har brug for på en side. Vi har kurser i Hvidovre, Fredericia, Århus og Frederikshavn. Herudover har vi mulighed for at holde kurser ude hos den enkelte virksomhed.


Kursister
Online kurser er effektive, tidsbesparende – og billige. På vores online kurser kan du bl.a. høre om vores uddannelser og kurser, og du kan møde andre kursusdeltagere. Andre online kurser fokuserer på et enkelt emne som f.eks. brandslukning. Du behøver ikke noget særligt udstyr ud over en internetforbindelse, en PC, tablet eller smartphone og måske et par hovedtelefoner.

Planlægning

DBI arrangerer mange spændende events, messerejser, konferencer og lign.  

Find vej og læs om DBI's kursusfaciliteter
Find vej til vores kursuscentre og læs om vores kursusfaciliteter.

Udfyldning af test
Læs om den obligatoriske prøve der er en del af mange AMU-kurser.

Arbejde på computer
Læs om AMU kurser, mulighed for VEU-godtgørelse for tabt indtægt under AMU forløbet.

Underskrift
DBI undersøger kursisters og virksomheders tilfredshed for hvert enkelt AMU-kursus. 

Kursuskatalog

Se vores kursuskatalog hvor du kan få overblik over mange af dine muligheder for uddannelse og kurser hos DBI.

Se DBI's Kursuskatalog

Se kursuskataloget for 2022/23

AMU kursusoversigt

Download vores AMU kursusoversigt 2022 herunder i PDF.Download

DBI's AMU kursusoversigt

Bliv certificeret brandrådgiver hos DBI Certification

Brandrådgivere kan certificeres til brandklasse 2-4 samt tredjepartskontrol. Certificeringen er personlig og følger den certificerede brandrådgiver uanset ansættelsesforhold.


Læs mere 


Byggeplads
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn