Vi tilbyder et bredt udvalg af kurser inden for brandteknik – fra brandteknisk grundkursus over ’varmt arbejde’ til CFPA Brandteknisk Diplomuddannelse. Du kan deltage i praktiske kurser og mere teoretiske kurser og opnå kompetencer på højt niveau. Endvidere kan du blive klogere på både forebyggelse og brandbekæmpelse.

Udviklingen inden for sikring går lynhurtigt. Men når du deltager i et kursus hos DBI, bliver du altid præsenteret for den nyeste viden, uanset om du deltager i AMU-kurset AIA - sikringsanlæg 1 + 2 eller i et længerevarende forløb som Eksamineret Sikringsleder®. Vi rådgiver både private og offentlige virksomheder, og vores erfaring afspejles i indholdet i vores kurser.

Er I mange medarbejdere i din virksomhed, der har behov for det samme kursus? - Så er løsningen et skræddersyet firmakursus, der finder sted på jeres matrikel eller hos DBI. Vi sammensætter en kursuspakke, der er målrettet mod netop de brand- og sikringsinstallationer, I har i din virksomhed. Undervejs når I samtidig omkring de samme emner som på et standardkursus.

Webinarer er effektive, tidsbesparende – og billige. På vores webinarer kan du bl.a. høre om vores uddannelser og kurser, og du kan møde andre kursusdeltagere. Andre webinarer fokuserer på et enkelt emne som f.eks. brandslukning. Du behøver ikke noget særligt udstyr ud over en internetforbindelse, en PC, tablet eller smartphone og måske et par hovedtelefoner.

Kræver dit arbejde, at du skal præsentere tekniske emner for kunder eller kolleger? Vil du gerne brænde igennem, når du præsenterer og samtidig have et fagligt budskab, der står skærende skarpt?

DBI arrangerer mange spændende arrangementer, messeture og lign.  

Find vej til vores kursuscentre. 

Download vores AMU kursusoversigt 2020 herunder i PDF.

Læs om AMU kurser, mulighed for VEU-godtgørelse for tabt indtægt under AMU forløbet.

DBI undersøger kursisters og virksomheders tilfredshed for hvert enkelt AMU-kursus. 

Kursuskatalog

Se vores kursuskatalog hvor du kan få overblik over mange af dine muligheder for uddannelse og kurser hos DBI.Se DBI's Kursuskatalog

Bliv certificeret brandrådgiver hos DBI Certification

Brandrådgivere kan certificeres til brandklasse 2-4 samt tredjepartskontrol. Certificeringen er personlig og følger den certificerede brandrådgiver uanset ansættelsesforhold.


Læs mere 


Tilmeld dig nyhedsmail om ny certificeringsordning

Certificeringsordningen for teknisk byggesagsbehandling, som træder i kraft pr. 1. januar 2018, tager stadigt mere form. Processen er dog langt fra til ende, og derfor er der fortsat behov for information og afklaring for byggebranchens aktører.

DBI har fulgt processen på nærmeste hold og bidraget med input og sparring. Vi står klar med rådgivning, en ny kompetencegivende uddannelse, vejledninger til BR18 mm. Men vi deler også gerne gratis ud af vores viden og agter derfor fremover at udsende en nyhedsmail, når der er relevant nyt om den nye ordning.

Tilmeld nyhedsbrevet
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.