Social Engineering and Vulnerability Assessment Framework (SAVE)

Sociale netværk har gjort virksomheder og offentlige myndigheder meget eksponerede og sårbare over for det såkaldte Social Engineering – dvs. manipulation af mennesker gennem IT-systemer.

Det har medført en ny form for målrettede cyber-angreb. Den nyeste indsigt viser, at ca. 90% af alle sikkerhedsbrud omfatter det menneskelige element. På en workshop afholdt hos DBI blev den nyeste forskning på området præsenteret og givtige anbefalinger til, hvordan man bedst beskytter sig mod Social Engineering, givet videre.

Sociale medier har ført til Social Engineering 2.0. Social Engineering er ikke nyt i sig selv. Men det bliver anvendt på ny vis i disse år. Teknikken har udviklet sig. Tidligere handlede Social Engineering meget om det menneskelige møde, men i takt med den samfundsmæssige udvikling har det udviklet sig til en 2.0-version, hvor man forud for mødet benytter sig af informationer fra åbne kilder.

Du kan læse mere om projektet og dets resultater her
Social Engineering and Vulnerability Assessment Framework (SAVE)
Jesper Florin

Projektansvarlig
Jesper Florin
Afdelingsleder - Sikringsafdelingen Eksamineret Sikringsleder®, Certified CBCP, DRII

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn