Tilbage

Brandsikring af Lager- og Industribygninger

1. udgave. November 2013
384 sider

Du kan købe Håndbog om Brandsikring af Lager- og Industribygninger som e-bog hos Molio her.

OBS: DBI gør opmærksom på, at håndbog om brandsikring af lager- og industribygninger ikke er opdateret i henhold til de nye brandkrav i bygningsreglementet, som trådte i kraft pr. 1. juli 2016. Her blev en række brandkrav til højlagre og lignende industri- og lagerbygninger flyttet fra beredskabslovgivningen til byggeloven. Dette betyder dels, at brandreguleringen på disse områder er blevet funktionsbaseret, hvor der ikke er detaljerede krav til brandsikring. Håndbogens afsnit om højlagre og industri- og lagerbygninger er således ikke i sin helhed retvisende. Her henvises for nuværende til kapitel 9 i Eksempel samling om brandsikring af byggeri, 2. reviderede udgave 2016 med tillæg af 1. juli.

Håndbogens afsnit om gasser, brandfarlige væsker og fyrværkeri og pyrotekniske artikler er stadig gældende og fuldt opdateret.

Lovkrav vedrørende udformning og indretning af industri- og lagerbygninger fastsættes som beskrevet i det efterfølgende af flere myndigheder og er spredt i en række bekendtgørelser, tekniske forskrifter og vejledninger mv. Det kræver på den baggrund overblik at udforme og indrette industri- og lagerbygninger, så de opfylder lovgivningen på alle områder

Dette overblik giver DBI med ny håndbog om brandsikring af industri- og lagerbygninger, hvori krav til, hvordan traditionelle industri- og lagerbygninger skal brandsikres, er samlet på tværs af anvendelsesområder og lovgivningsområder.

Håndbogen er tænkt som et værktøj/opslagsværk, hvor byggeriets parter (projekterende, udførende og myndigheder) kan få hjælp til, hvordan byggerier ved industrivirksomheder kan udføres og indrettes, så bygge- og beredskabslovgivningens brandsikkerhedsniveau opfyldes.


Se et preview af håndbogen her: 

(hvis du ikke kan se previewet skal du først acceptere at vi må lægge marketing cookies på din pc, obs dette lægger også statistik cookies på din pc)


DKK 742,00
(medlem)

DKK 926,00
(ikke medlem)

Brandsikring af Lager- og industribygninger
Varenummer: 1538

Relaterede produkter

Brandsikring af småhuse
Brandsikring af småhuse
1. udgave. November 2011
116 sider

Læs mere
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn