Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Bliv certificeret brandrådgiver hos DBI Certification efter nytår

Udgivet: 13-12-18


Siden BR18 og den nye certificeringsordning for teknisk byggesagsbehandling trådte i kraft 1. januar 2018, har byggebranchen ventet på akkrediterede certificeringsorganer, der kan certificere brandrådgivere. DBI Certification A/S er lige på trapperne og forventer at kunne certificere brandrådgivere til brandklasse 2-4 og tredjepartskontrol efter nytår.

DBI Certification har stor erfaring med at gennemføre professionelle og uvildige certificeringsprocesser af høj kvalitet i et nichemarked og har valgt at benytte kompetente faglige bedømmere fra rådgiverbranchen til bedømmelse af ansøgernes kvalifikationer og kompetencer.

Ved brandklasse 2 vil der desuden blive anvendt en multiple choise-test, som ansøgeren kan demonstrere viden om gældende brandlovgivning ved. Denne test sikrer en hurtig procestid og svar umiddelbart efter gennemførelse af testen.

Hvis du vil vide mere, så kontakt direktør for DBI Certification A/S, Anders Frost-Jensen, på tlf.: 20 25 65 52 eller e-mail: Cert_brand@dbicertification.dk


Læs mere
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING