Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Tilbage

Branddagen online: Green Solution House – en skræddersyet brandstrategi

Kursusnummer: BRO15615

Kursusbeskrivelse

Er du forhindret i at deltage i hele Branddagen? Så har du som noget nyt mulighed for at opleve vores key note speakers online i stedet.

Dette indlæg er online, men det afvikles som hybrid-undervisning, dvs. en kombination af online og fysisk undervisning på samme tid. Der vil både sidde deltagere fysisk til konferencen og derhjemme online.
Du vil som online-kursist kunne se og høre, hvad der foregår i lokalet og stille spørgsmål.

Green Solution House – en skræddersyet brandstrategi
 Det grønne fyrtårn inden for cirkulært byggeri, Green Solution House (GSH) på Bornholm, er designet af den ene af to ophavsmænd til Cradle2Cradle, William McDonough + Partners. GSH er designet ud fra Cradle2Cradle-filosofiens kredsløbskoncept. Alle bygningens anvendte materialer er derfor enten genanvendelige eller biologiske nedbrydelige, modsat vores traditionelle måde at tænke byggeri som en lineær proces uden krav til materialers genanvendelighed. Konkret har konceptet, herunder bygningens design og materialevalg, udfordret den måde vi traditionelt tilrettelægger brandstrategi og -sikring. Jacob Ettrup og Morten Steen Johansen beretter i dette indlæg om den brandtekniske strategi og de virkemidler der blev taget i brug for at sikre det utraditionelle byggeri.

Key note speakers: Jacob Ettrup, kompetencechef, Træ at ABC - Rådgivende Ingeniører og Morten Steen Johansen, certificeret brandrådgiver til tredjepartskontrol, medejer SafeDesign 

Se også vores andet key note-indlæg, som også kan ses online: Vanløsebranden – et år efter

Målgruppe

Branddagen henvender sig til arkitekter, konstruktører og ingeniører som arbejder med design af brandsikre bygninger og konstruktioner, undervisere ved tekniske læreanstalter, samt byggesagsbehandlere der skal være med til at sikre, at de byggede bygninger rent faktisk lever op til gældende brandkrav.

Kursusindhold


Varighed

50 min. 

PRISER

DKK 595,00
(medlem)
DKK 595,00
(ikke medlem)

Priser ekskl. moms

Kursusdatoer


ONLINE
11. maj 2023 09:30 - 10:20

Branddagen online: Green Solution House – en skræddersyet brandstrategi

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til voksenuddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV