Download DBI’s dokumentskabeloner

DBI ønsker at lette arbejdet for de certificerede rådgivere og stiller derfor sine dokumentskabeloner gratis til rådighed.


Der er metodefrihed til, hvilke dokumentskabeloner man anvender som certificeret brandrådgiver. Mange synes dog, det er svært at finde den rette metode, og de eksempler, som Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har udarbejdet, dækker ikke alt.


DBI har samlet mange erfaringer som certificerede brandrådgivere. Derfor vil vi gerne dele vores indsigter og stille vores dokumentskabeloner gratis til rådighed for byggebranchens aktører.


Skabelonerne er udarbejdet af DBI’s certificerede brandrådgivere og udgør således, hvad vi mener er ’best practice’ på området. F.eks. har vi valgt at lave starterklæringen som et særskilt dokument, der indeholder alle stamdata. Dermed skal stamdata kun opdateres dette ene sted og ikke i samtlige dokumenter.


Skabelonerne bliver lagt på sitet ’Brandsikring af byggeri’ i takt med, at de udarbejdes, og kan downloades til fri afbenyttelse.


Klik her og login på ’Brandsikring af byggeri’, eller opret dig gratis som bruger og download:

  • Starterklæring
  • Dokumentfortegnelse


Kontakt

Brian V. Jensen, leder af DBI Brandrådgivning

Tlf.: 61 20 16 63

E-mail: bvj@brandogsikring.dk


KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn