Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Kom med på Securitydagen 2022

Udgivet: 23.08.22

Glæd dig til et program spækket med topaktuelle oplæg. Kom med på en faglig netværks- og læringsdag for dig, der arbejder strategisk og taktisk med planlægning af sikring og overvågning. Dagens indlæg giver dig inspiration til, hvordan du kan gribe fat i både nye og kendte sikringsudfordringer med nye tilgange og metoder.Indlæg

 • IT-sikre overvågningsanlæg (Specialkonsulent Lars Falk Hansen, Nordsjællands Brandvæsen )

  I dag tilsluttes overvågnings- og sikringsanlæg i vidt omfang data-netværk. Derfor er det nødvendigt, at den sikringsansvarlige tænker IT-sikkerhed ind i sikringsløsningen på et meget konkret niveau.

  Dette indlæg giver konkrete råd til de spørgsmål og krav, der skal stilles til installatøren, men også krav internt i egen organisation og til egen ageren, så sikringsanlæg ikke kompromitteres eller kompromitterer.

 • Droner – muligheder og trusler (Droneekspert Troels Emil Andersen Boe, Trafikstyrelsen & CTO Toke Kristian Suhr, Droner ApS )
  Droner åbner for en masse spændende muligheder, men også bekymringer, ligefra bygningsinspektion til industrispionage. Vores to indlægsholdere kommer vidt omkring, når de taler om droner i dagens Danmark: Hvad kan man, og hvad må man? Hvad er der grund til at bekymre sig om, hvilke erfaringer har vi, og hvad bringer fremtiden? Med indlægget bliver du klædt på til at kunne løfte dronespørgsmålet i din organisation, så I får taget stilling til, hvilke løsninger og foranstaltninger I har brug for i netop jeres type organisation.

 • Digitalisering (Digital iværksætter med en ph.d. i kunstig intelligens Thomas Terney (thomasterney.com)

  En af Danmarks mest benyttede foredragsholdere inden for digitalisering og kunstig intelligens, Thomas Terney, fører os ind i den digitale verden og giver gode råd til, hvordan vi kommer til at tænke mere digitalt. Vi skal have styr på begreberne, og vi skal inspireres til, hvad vi og vores organisation konkret skal foretage os.


 • Platforme og integrationer (Head of Security Claus Flensborg, Mærsk)

  Vores indlægsholder Claus Flensborg har mødt, prøvet og hørt om et utal af systemer til integration, administration og styring af overvågningsanlæg, og i dette indlæg fortæller han om sine overvejelser og erfaringer, når han skal vurdere disse systemer. Perspektivet bliver både den store internationale virksomhed, men der bliver også plads til at tale om de mindre løsninger. Det bliver helt sikkert et indlæg, som vil bringe debat på stolerækkerne.Nåede du ikke at deltage?

Tilmeldingen er lukket og eventet afholdt, men er du interesseret i at blive klogere på emnerne og blive opkvalificeret indenfor sikring, kan du med fordel læse mere om uddannelsen 'Eksaminerede Sikringsledere' her.

Læs mere

Dato og tid: 6. oktober 2022 hos DBI, Jernholmen 12, 2650 Hvidovre

Pris: 4.770 kr. ekskl. moms for DBI-medlemmer og 5.300 kr. for ikke-medlemmer.

Nåede du ikke at deltage?

Tilmeldingen er lukket og eventet afholdt, men er du interesseret i at blive klogere på emnerne og blive opkvalificeret indenfor sikring, kan du med fordel læse mere om uddannelsen 'Eksaminerede Sikringsledere' her.
Kontakt:

Lonni Nejlund
Kursuskoordinator for DBI-kurser og skræddersyede firmakurser
23 37 62 69
len@brandogsikring.dkMaiken Skriver Poulsen

Linkedin

Sikkerhedsrådgiver og uddannelsesleder for Eksaminerede sikringsledere©

Lars Falk Hansen

Linkedin

Specialkonsulent, Nordsjællands Brandvæsen

Toke Kristian Suhr

Linkedin

CTO, Droner ApS.

Troels Emil Andersen Boe

Linkedin

Droneekspert, Trafikstyrelsen

Thomas Terney

Linkedin

Digital iværksætter og strateg, www.thomasterney.com

Claus Flensborg

Linkedin


Head of Security, Mærsk Facility Management Denmark

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING