AIA - Ansvarlig

Sådan bliver du AIA-ansvarlig

Hvis du vil arbejde som AIA-ansvarlig skal du have bestået nedenstående AMU-kurser AIA – Sikringsanlæg 1 og 2, Objekt- og perimetersikring, Adresserbare AIA-anlæg, Sikringsanlæg – projektering. 


På AIA – Sikringsanlæg 1 og 2’ lærer du bl.a. at arbejde med AIA-centraler og systemdele som anvendes i små og mellemstore installationer. På Objekt- og perimetersikring lærer du bl.a. om overvågning af genstande samt udvendige systemer. På Adresserbare AIA-anlæg lærer du bl.a. om det praktiske arbejde med AIA-anlæg til mellemstore og store installationer. På Sikringsanlæg – projektering lærer du bl.a. om alle aspekter omkring projektering af AIA-anlæg, samt de opgaver som en AIA-ansvarlig har ansvaret for i en AIA-virksomhed. 


Hvad er fordelene?

Efter endt kursusforløb vil du fagligt være klædt på til at arbejde for en ISO 9001 certificeret og F&P registreret AIA-virksomhed som AIA-ansvarlig.


Print kursusforløb

Baggrund som el-ingeniør eller el-installatør

El-teknisk baggrund f.eks. elektriker

Videre karriereforløb

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn