Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret
Gå til Nyhedsoversigten

CFPA Europe: Fokus på fælles guidelines for brand og sikring

Udgivet: 16. oktober 2023

DBI var i uge 41 vært for knap 40 repræsentanter for CFPA Europe, som kom for at tale om brandsikkerhed og sikring på tværs af Europa.

Gem artikel Artikel gemt
Næsten 40 CFPA Europe-medlemmer havde fundet vej til DBI for at deltage i det fælles europæiske møde.Næsten 40 CFPA Europe-medlemmer havde fundet vej til DBI for at deltage i det fælles europæiske møde.

CFPA Europe er en sammenslutning af europæiske organisationer, der samarbejder for at forbedre brandsikringen og sikkerheden i Europa. Formålet med det europæiske træf hos DBI var at se hinanden i øjnene og arbejde videre med fælles guidelines inden for de fire kommissioner: Brandsikkerhed, sikring, uddannelse og marketing. Hertil kommer en arbejdsgruppe, som fokuserer på naturkatastrofer.

- CFPA Europe arbejder hele tiden for at optimere og udvide guidelines inden for en lang række væsentlige sikkerhedsområder. Det gør medlemsorganisationerne løbende i deres hjemlige organisationer, og to gange om året mødes vi så for at arbejde intensivt med forbedring af de enkelte guidelines til gavn for brandsikringen og sikkerheden på tværs af Europa, siger Tommy Arvidsson, Director for CFPA Europe.

John Briggs, ny Director for CFPA Europe fra 1. januar 2024 (tv.) og Tommy Arvidsson, nuværende Director.
John Briggs, ny Director for CFPA Europe fra 1. januar 2024 (tv.)
og Tommy Arvidsson, nuværende Director.

Guidelines er ’best practice’

De respektive guidelines er ment som en overskuelig og dynamisk måde at skabe ’best practice’ på, så medlemsorganisationerne kan lære af hinanden og samtidig ikke altid er afhængige af europæiske standarder, der både er meget omfattende og længe om at blive implementeret.

- Nogle europæiske lande er ikke lige så langt fremme med lovgivning inden for brandsikkerhed og sikring, som andre er. Det betyder, at nogle medlemsorganisationer af CFPA Europe har overordentlig stor glæde af vores arbejde og vores mange guidelines, siger Tommy Arvidsson.

Ny CFPA Europe-strategi

Ud over arbejdet med de fælles europæiske guidelines brugte CFPA-direktionen også besøget hos DBI til at arbejde videre med den kommende CFPA Europe-strategi. Gældende fra maj 2024 og tre år frem skal der nemlig udarbejdes en ny strategi for organisationen.

Fra den 1. januar 2024 overtager John Briggs posten som Director for CFPA Europe.

Søren Rønning

Søren Rønning

Salgs- og marketingchef

Tlf.: 50 69 50 99

sro@brandogsikring.dk

Relaterede artikler

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING