Balancering af smarthed og pålidelighed i integrerede bygningsinstallationer

Denne erhvervspostdoc udføres i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet. Projektets formål er at undersøge sikkerheds- og sikringsrelaterede risici i intelligente bygningsinstallationer.


Det bliver vanskeligere at udøve tests af systemers pålidelighed og forudse konsekvenserne af ændringer i takt med at antallet af komplekse brandsikringsanlæg stiger, og viljen til at integrere brandsikkerhedssystemer med øvrige Building Management Systems øges.


Det overordnede formål med projektet er at udforske forskellige designopsætninger af Building Management Systems, som er integreret med brand- og sikringssystemer; og om fordelene ved integration opvejer de nye risici som affødes.


Endvidere er projektets formål at give vejledning til at udføre risiko- og pålidelighedsanalyser af intelligente bygninger og integrerede systemer.


Projektet udføres som en erhvervspostdoc i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet.


Balancering af smarthed og pålidelighed i integrerede bygningsinstallationer
Bliv kontaktet af en af vores medarbejdere

Projektansvarlig
Hannah Rosenqvist
Risk Management Advisor M.Sc. in Risk Management and Safety Engineering

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn