BIS - Brandteknisk innovationsstøtte

Formålet med projektet var at gøre førende brandteknisk viden og laboratoriefaciliteter tilgængelig for danske virksomheder. Dette ville gøre danske virksomheder mere konkurrencedygtige internationalt, da de nemt og hurtigt ville kunne udvikle nye produkter og serviceydelser til forskellige markeder.

I dag deltager DBI i en række nationale og internationale arbejdsgrupper for at udvikle og ændre standarder. I takt med at nationale og internationale love, regler og standarder ændres, publicerer DBI nye eller ændrede retningslinjer, vejledninger og håndbøger om brandsikkerhed.

DBI tilbyder også kurser og seminarer om nyhederne. Herudover udvikler og evaluerer DBI løbende på laboratoriefaciliteterne, så de altid vil være internationalt anerkendte.

Projektet var en del af DBI’s resultatkontrakt der løb fra 2013-2015. DBI indgår med tre års mellemrum en resultatkontrakt med Styrelsen for Forskning og Innovation.
BIS - Brandteknisk innovationsstøtte
Carsten Damgaard

Projektansvarlig
Carsten Damgaard
Forskningsdirektør

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn