Tilbage

Brand - installation af brandventilationsanlæg

Kursus kode: AMU205
 • Kursusbeskrivelse

  Hvad kan du efter at have fulgt dette kursus? Deltageren kan med sin viden om de tekniske forskrifters og bygningsreglementets krav til brandventilationsanlæg identificere de krav der stilles til brandventilationsanlæg. Deltageren kan med sin viden om ¿Eksempelsamling om brandsikring af byggeri¿ samt indholdet af DS/EN standarder og DBI retningslinje 027 , der er gældende for brandventilation identificere og vurdere forskellen på dynamisk(naturlig) og mekanisk brandventilation samt røgudluftning. Deltageren kan med viden om krav og normer i standarder og retningslinjer projektere en mindre og nødvendig elinstallation for et mindre brandventilationsanlæg, herunder sikre at installationen opfylder kravene i DBI RL 001-006 og RL 027, samt betjene, servicere og idriftsætte dette.

  Målgruppe

  Uddannelsen retter sig mod faglærte elektrikere, der i deres job har brug for kompetencer inden for installation af brandventilationsanlæg.

  Varighed

  2 dage - Installation af brandventilationsanlæg (47555).

  Forudsætning

  Kurset gennemføres ved minimum 14 deltagere.

Kursusdatoer


Brand - installation af brandventilationsanlæg

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Ring til os
Du er velkommen til at ringe til Kursus afdelingen
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn