Opgraderet DBI Egenkontrol forbedrer brugeroplevelsen

Udgivet 16.11.22


Digital Egenkontrol er blevet opgraderet og har i den forbindelse skiftet navn til DBI Egenkontrol. Den nye version af DBI’s dokumentationsværktøj er blevet mere brugervenligt for administratoren, som bl.a. får fuldt overblik i et nyt dashboard.

Øget brugervenlighed og bedre overblik. Det er essensen af en ny version af DBI’s Digital Egenkontrol, som samtidig har skiftet navn til DBI Egenkontrol.

- Størstedelen af funktionerne er de samme, men brugeroplevelsen er på et helt nyt niveau. DBI Egenkontrol er betydeligt mere intuitiv at anvende, forklarer Rasmus Juulsgaard Mathiasen, som er produktansvarlig for DBI Egenkontrol.

Han fremhæver først og fremmest, at DBI Egenkontrol nu har fået et dashboard, hvor man som administrator nemt og hurtigt kan se bl.a. kalenderfunktion, rapporter, overskredne deadlines og antal afvigelser.

- Det giver et samlet overbliksbillede. I den gamle version skulle man slå forskellige filtre til og fra for at få de samme informationer, så dashboardet er en klar forbedring, konstaterer Rasmus Juulsgaard Mathiasen og fortsætter:

- Kalenderfunktionen og mulighederne for spørgsmålstyper og funktioner har også fået en væsentlig opgradering. De kan tilpasses præcist den pågældende opgave, herunder styringen af afvigelser i form af fejl og mangler.

DBI Egenkontrol øger brugervenligheden

Brugervenligheden kommer også til udtryk, når man foretager ændringer i DBI Egenkontrol.

- Tilføjer man f.eks. et nyt teknisk anlæg, sker oprettelsen og styringen af rettigheder nu i én og samme arbejdsgang. Tidligere skulle man først tilføje anlægget ét sted i systemet for så at koble gruppen på et andet sted, siger Rasmus Juulsgaard Mathiasen, som betegner rettighedsstyringen som den systemmæssigt største ændring i den nye version.


App med nye design

Selvom det primært er administrator, der har glæde af den nye DBI Egenkontrol, er der også en nyhed til de medarbejdere, som udfører egenkontrollerne ved hjælp af appen til DBI Egenkontrol.

- Appen har fået et nyt design, men den simple anvendelse med scanning af QR-koder og automatisk generering af rapporter er stadig den samme, understreger Rasmus Juulsgaard Mathiasen.

DBI Egenkontrol

DBI Egenkontrol er oprindeligt et dokumentationsværktøj til ABA- eller AVS-anlæg, men kan tilpasses stort set hvilken som helst rutinepræget vedligeholdelses- eller serviceopgave. Løsningen er digital og anvendes fra smartphone eller tablet ved hjælp af QR-koder. Dermed udføres eftersyn, rapportering og arkivering i én og samme arbejdsgang.  

Læs mere om
DBI Egenkontrol

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn