Sådan får du en IT-beredskabsplan – og ruster din virksomhed mod kriser

Udgivet: 22.04.22

Antallet af cyberangreb er støt stigende, og både store og små virksomheder er i farezonen for at blive ramt. Derfor gælder det om at være godt forberedt, og i den forbindelse er en IT-beredskabsplan et nøgleværktøj for at komme godt igennem og tilbage til normal drift igen, hvis uheldet skulle være ude.

Ved et webinar tidligere på måneden satte DBI, Industriens Fond, Institut For Cyber Risk og Erhvervsstyrelsen derfor fokus på vigtigheden af at have en IT-beredskabsplan. Bl.a. blev der præsenteret et værktøj, som virksomheder kan benytte til udarbejdelse af en god IT-beredskabsplan.

Hør leder af DBI Sikring, Jesper Florin,og de andre indlægsholdere ved webinaret. Få desuden en guide til udarbejdelse af en IT-beredskabsplan og en skabelon, der sikrer, at alle trin i beredskabsplanen er med: industriensfond.dk/webinar-it-beredskabsplan/

Læs også om SMV:Digitals, hvor små og mellemstore virksomheder kan søge om 50.000 kr. til rådgivning om IT-sikkerhed.

Læs mere

Kontakt


Jesper Florin
Afdelingsleder - Sikringsafdelingen
Eksamineret Sikringsleder®,
Certified CBCP, DRII
51 35 37 07
jfl@brandogsikring.dk

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn