Brexit: Forlængelse af frist for UKCA-certificering

Udgivet: 07.10.21

Med Brexit stilles der krav om, at produkter, der hidtil er blevet CE-mærket i EU, fremover skal UKCA-mærkes for at komme på det britiske marked. Den oprindelige deadline for markedsføring af CE-mærkede produkter i Storbritannien var den 1. januar 2022, hvorefter der kun skulle kunne markedsføres UKCA-certificerede produkter.

Som følge af Corona-pandamiens indvirken på erhvervsområdet er denne deadline nu blevet forlænget med et år, således at der fortsat kan benyttes CE-mærkede produkter i Storbritannien frem til den 1. januar 2023.

Storbritanniens myndigheder opfordrer dog virksomheder til at gå i gang med UKCA-certificeringen hurtigst muligt for at blive klar til skiftet. DBI’s datterselskab, DBI Certification, har etableret datterselskab i England og kan dermed hjælpe med UKCA-certificeringen.


Læs mere, eller kontakt DBI Certification

Kontakt:

Thomas Wilson

Senior Product Manager

50 80 65 32

taw@dbicertification.dk

Merete Poulsen

Daglig leder, DBI Certification
20 10 90 42
mep@dbicertification.dk

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn