DBI Projects | ABA

DBI Projects er et nyt digitalt værktøj, der gør tilbudsfasen, projekteringsprocessen og kommunikationen for installatører i byggeprocessen lettere og mere effektiv.


Mange installationsvirksomheder mangler en smart løsning til at indtegne de ABA-anlæg, de installerer. DBI Projects udrulles i faser og vil i første fase primært facilitere tilbudsgivning og projektering.

Et værktøj med mange løsninger!

Som ABA-installatør eller funktionsrådgiver er det en stor og tidskrævende opgave at estimere projektomkostninger, projektere, installere og dokumentere brandsikringsanlæg. Et urealistisk eller fejlagtigt tilbud kan betyde uventede omkostninger, forsinkelser eller projektafvisning.

Du vil opnå et effektivt resultat, både i tid og penge, samt større gennemsigtighed og kvalitetssikring i tilbudsgivningen over for bygherrer og entreprenører.

DBI Projects ǀ ABA er specifikt udviklet til den danske installatørbranche af DBI i tæt samarbejde med flere aktører fra branchen.

Få nyheder for installatører direkte i din indbakke. Her vil du også få nyheder om DBI Projects | ABA.

Tilmeld dig her

Se eller gense webinar med live-demo af brugerfladen: 

Se webinar om DBI Projects | ABADownload en printbar pdf om DBI Projects | ABA her

Nemt

Simpelt og brugervenligt system

Effektivt

Hurtig og konsistent tilbudsgivning

Fleksibelt

Med digitale tilpasningsmuligheder

Professionelt

Gennemsigtigt og kvalitetssikrende

I DBI Projects ǀ ABA kan du:

  • Holde overblik over oprettede kunder og projekter
  • Importere bygningstegninger
  • Oprense tegningerne, arbejde i lag og præcisere målestoksforhold
  • Projektere ABA-anlæg med Smart Projektering®
  • Eksportere bilag til tilbudsgivning med komponentliste og oversigt
  • Tilpasse og designe de endelige installationstegninger*
  • Lettere klargøre orienteringsplaner*


*Gruppering af detektorer, tilpasning og design af installationstegninger, generering af orienteringsplaner og kompatibilitet med tablets kommer senere på året.


Smart Projektering®

Smart Projektering® er en specialudviklet funktion, der automatisk udfylder rum med detektorer. Installatøren har fuld kontrol i hele projektfasen og kan kontinuerligt tilpasse og flytte de projekterede detektorer. Alle ikoner er genkendelige og udarbejderet i henhold til DBI's Retningslinje 007 om orienteringsplaner for brandsikringsanlæg. Detektorerne bliver automatisk nummereret og kan efterfølgende let grupperes. Detektorerne er afbilledet med detektorradius, hvilket giver en visuel guide til afdækning af rum. Detektorradiussen kan slås til og fra, og du vælger selv, om den skal fremgå af den eksporterede fil til tilbudsgivning.


Overblik, uanset hvor du er!

Du kan derfor nemt og bekvemt tilgå alle dine projekter via en internetbrowser, uanset om det er fra kontoret eller direkte ved projektering og kontrol på lokationen. Dermed har du hele tiden fuld kontrol og overblik, og placeringen af detektorerne kan let tilpasses.Abonnement – Introduktionspris i 2021 

DBI Projects ǀ ABA findes i forskellige abonnementer tilpasset jeres behov og projektantal. I resten af 2021 kan I få adgang til DBI Projects | ABA til introduktionspris. Alle abonnementer inkluderer desuden 2 timers opstartshjælp og adgang til online-support i abonnementet. Yderligere support kan tilkøbes. Download prislisten her.

Vil du høre mere? 

Hvis du er interesseret i at købe eller prøve DBI Projects ǀ ABA, så kontakt Key Account Manager Lars Thomsen.  Har du derimod spørgsmål til udvikling af produktet, specielle ønsker til indhold eller lignende, så kontakt funktionsrådgiver Peter Buch Christensen.

Bliv ringet op

Kontaktpersoner

Lars Thomsen
Lars Thomsen Key Account Manager Installatører og offentlige kunder
Peter Buch Christensen
Peter Buch Christensen Funktionsrådgiver
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn