Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

DBI Projects

DBI Projects er et nyt digitalt værktøj, der gør tilbudsfasen, projekteringsprocessen og kommunikationen for installatører i byggeprocessen lettere og mere effektiv. Det er udviklet, for at imødekomme de mange installationsvirksomheder, der i dag, mangler en samlet smart løsning til at indtegne de anlæg, de installerer. 

Som installatør eller funktionsrådgiver er det nemlig en stor og tidskrævende opgave at estimere projektomkostninger, projektere, installere og dokumentere brandsikringsanlæg. Et urealistisk eller fejlagtigt tilbud kan betyde uventede omkostninger, forsinkelser eller projektafvisning.


ABA-, AVA- og ABV-installatører

DBI Projects er udviklet med afsæt i ABA-installationer, og der tilføjes hele tiden nye funktioner og ikonpakker. På nuværende tidspunkt indeholder DBI Projects ikonpakker for ABA-, AVA- og ABV-installationer.

Det er derfor et værktøj, som hurtigt vil kunne blive et af dine vigtigste arbejdsredskab i forhold til tilbudsgivning, projektering, dokumentering.  Du vil opnå et effektivt resultat, både i tid og penge, samt større gennemsigtighed og kvalitetssikring i tilbudsgivningen over for bygherrer og entreprenører.

DBI Projects er specifikt udviklet til den danske installatørbranche af DBI i tæt samarbejde med flere aktører fra branchen. Læs om Rask EL Service erfaringer med DBI Projects.


Generering af orienteringsplaner, automatisk navngivning af grupper og detektorer samt konvertering til o-plans-layout er under udvikling og er derfor ikke tilgængeligt på nuværende tidspunkt.

Læs mere

Hør mere om DBI Projects:

Lars Thomsen

Kontakt: 

Lars Thomsen
Key Account Manager
Installatører og offentlige kunder

Mail: lth@brandogsikring.dk
Telefon: 24 76 32 34Få nyheder for installatører direkte i din indbakke. Her vil du også få nyheder om DBI Projects.

Tilmeld dig her

Hvad siger kunderne?

Rask El Service anvender DBI Projects til projektering og dokumentation af ABA-, ABV-T- og AVA-anlæg.

”Det sparer tid og øger kvaliteten, samtidig med, at det flytter projekterne fra skrivebordet og ud til serviceteknikerne. Det, som slog hovedet på sømmet i vores valg af DBI Projects, var, at det er nemt at tilgå for serviceteknikerne.” siger Jacob Goldbeck.

Klik her

Nemt

Simpelt og brugervenligt system

Effektivt

Hurtig og konsistent tilbudsgivning

Fleksibelt

Med digitale tilpasningsmuligheder

Professionelt

Gennemsigtigt og kvalitetssikrende

I DBI Projects kan du:

 • Holde overblik over oprettede kunder og projekter
 • Importere bygningstegninger
 • Oprense tegningerne, arbejde i lag og præcisere målestoksforhold
 • Redigere tegninger, f.eks. tilføje eller fjerne vægge
 • Projektere ABA-anlæg med Smart Projektering®
 • Gøre brug af et bibliotek af 75+ ABA-,ABV-, AVA-specifikke ikoner, som også inkluderer versioner med forskellig dækningsradius
 • Måle afstande (gennem flere punkter) samt opmåling af kvadratmeter
 • Eksportere og printe tegninger
 • Eksportere komplet komponentliste - Optælling pr. tegning eller for samlet projekt
 • Tilføje tekst/kommentar på tegningerne
 • Nemt og hurtigt dele projekt med kollega eller samarbejdspartner
 • Tilpasse og projektere et komplet ABA-, ABV- og/eller AVA-anlæg
 • Indsætte individuel kundetekst for hvert ikon
 • Indtegne kabelsløjfer / kabelplaner
 • Tildele gruppe- og detektornummer for hver enkelt detektor og komponent

Smart Projektering®

Smart Projektering® er en specialudviklet funktion til ABA-anlæg, der automatisk udfylder rum med detektorer. Installatøren har fuld kontrol i hele projektfasen og kan kontinuerligt tilpasse og flytte de projekterede detektorer. Alle ikoner er genkendelige og udarbejderet i henhold til DBI's Retningslinje 007 om orienteringsplaner for brandsikringsanlæg. Detektorerne bliver automatisk nummereret og kan efterfølgende let grupperes. Detektorerne er afbilledet med detektorradius, hvilket giver en visuel guide til afdækning af rum. Detektorradiussen kan slås til og fra, og du vælger selv, om den skal fremgå af den eksporterede fil til tilbudsgivning.


Overblik, uanset hvor du er!

Du kan derfor nemt og bekvemt tilgå alle dine projekter via en internetbrowser, uanset om det er fra kontoret eller direkte ved projektering og kontrol på lokationen. Dermed har du hele tiden fuld kontrol og overblik, og placeringen af detektorerne kan let tilpasses. 

Læs mere

DBI Projects - Quick Guide

Få et hurtigt og overblik over brugerfladen og funktionerne med DBI Projects Quickguide. 

Hent den her


Læs mere

Abonnement – Introduktionspris

DBI Projects findes i forskellige abonnementer tilpasset jeres behov og projektantal. Alle abonnementer inkluderer desuden 2 timers opstartshjælp og adgang til online-support i abonnementet. Yderligere support kan tilkøbes. Download prislisten her.

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

Se vores oversigt over de oftest stillede spørgsmål til DBI Projects. De spænder fra spørgsmål vedr. funktioner, opbevaring af data og pris til administration og juridisk ansvar. Du finder oversigten her.Vil du høre mere? 

Bliv ringet op eller kontakt Key Account Manager Lars Thomsen, hvis du er interesseret i at købe eller prøve DBI Projects. Har du derimod spørgsmål til udvikling af produktet, specielle ønsker til indhold eller lignende, så kontakt funktionsrådgiver Peter Buch Christensen.

Læs mere

Bliv ringet op

Kontaktpersoner

Lars Thomsen
Lars Thomsen Key Account Manager Installatører og offentlige kunder
Peter Buch Christensen
Peter Buch Christensen Funktionsrådgiver
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV