Tilbage

DBI Retningslinje 251/4001 aut. sprinkleranlæg

2. udgave. Januar 2016
308 sider

Du kan købe retningslinjen som e-bog hos Molio her

DBI retningslinje 251/4001 ”Sprinkleranlæg Projektering, installation og vedligeholdelse” trådte i kraft i april 2009. Retningslinjen erstattede Forskrift 251 - "Automatiske sprinkleranlæg." af januar 2001.

Denne udgave er opdateret med rettelser og fortolkninger i januar 2016. Retningslinjen er dog under revidering igen og vil indtil ny trykt udgave foreligger, kun kunne købes som e-bog.

Se et preview af retningslinjen her:

Den nye DBI retningslinje 251/4001 2. udgave er ændret på flere punkter i forhold til den tidligere DBI retningslinje 251/4001 1. udgave. Blot for at nævne nogle:
  • Tilføjelse af klassificering af boligområder (Residential Hazard)
  • Nye krav til atriumanlæg
  • Ændring af krav til beskyttelse af hulrum over nedsænkede lofter
  • Ændrede forudsætninger for sprinkling af toiletkerne

Retningslinjen henvender sig primært til personer, der beskæftiger sig med projektering, installation og vedligeholdelse af AVS-anlæg såsom rådgivende ingeniører, projekterende i AVS firmaer samt til teknikere, der installerer og servicerer anlæggene.


Læs mere om Rettelser og tolkninger vedr. sprinkler- og vandtågesystemer udarbejdet af det tekniske udvalg vedrørende sprinkleranlæg.


Køb her
Retningslinje 251-4001
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBI's NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn