Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

Baggrundsundersøgelse

Undgå dyre fejlansættelser

Din organisation skal have en ny ledende medarbejder. En stærk kandidat melder sig på banen, og CV’et er passende. Men kort efter ansættelsen, bliver det klart, at vedkommende ikke har de efterspurgte kompetencer, og at CV’et er pyntet. Det er bare ét scenarie, hvor en baggrundsundersøgelse kan spare din organisation for tid, penge og ridser i omdømmet.

Tjek af cv, uddannelse og relation til svindel

DBI udfører baggrundsundersøgelser af kommende medarbejdere. DBI undersøger blandt meget andet rigtigheden af kandidatens CV, tilknytning til CVR-numre, om kandidaten er på diverse watchlists, har forbindelser til dømte kriminelle, og hvor tæt kandidatens navn er på kendte hændelser som underslæb og skattesvig herhjemme og i udlandet. Undersøgelsen kan desuden udvides til at omfatte kandidatens aktiviteter på sociale medier og digitale fodspor.

Kendskab til kandidatens baggrund og forbindelser

Verifikation af kandidaters digitale fodspor, kompetencer, uddannelse og tidligere ansættelser

Sikring mod dyre fejlansættelser og rekrutteringsforløb

Objektiv og effektiv undersøgelse

Som objektiv tredjepart tager DBI ikke hensyn til, om kandidaten f.eks. er eftertragtet i organisationen, hvilket kan få organisationen til at se gennem fingre med bekymrende forhold. DBI fremlægger en rapport og overlader enhver afgørelse og beslutning om ansættelse til organisationen.

Undgå tab af ressourcer og renommé

Med en baggrundsundersøgelse fra DBI undgår din organisation at tabe ressourcer på løn, fratrædelse og et nyt rekrutteringsforløb som følge af at ansætte en kandidat, der må afskediges efter kort tid. Den sikrer også organisationens renommé, som kan tage skade af åbenlyse 

fejlansættelser. Baggrundsundersøgelser kan også bruges, hvis eksterne medarbejdere skal have deres gang i en organisation i en periode.

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT OS ELLER BLIV RINGET OP

Karin Castro
Karin Castro Funktionsleder
Matilde Møller Christensen Sikkerhedsrådgiver

RING MIG OP - UDFYLD FORMULAREN OG VI KONTAKTER DIG

Firma*
Navn*
E-mail*
Telefon*
Kommentar
* Skal udfyldes
OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING