Nyheder fra DBI
Vær altid opdateret

GTS-event: Cirkulær økonomi skal op i gear

Udgivet: 22.04.22

Hvis vi skal opnå en grøn og bæredygtig verden, skal vi tænke cirkulært. Det kræver samarbejde på tværs af sektorer og værdikæder. Den 27. april afholder GTS en konference ved eventet ’LOOP – Waste to Resources’, hvor der præsenteres gode eksempler på, hvordan danske virksomheder samarbejder med GTS-institutter om at speede den cirkulære udvikling op.

Hvad kan vi lære af hidtidige erfaringer? Hvordan sikrer vi, at de bedste kompetencer og aktører kommer i spil? Og kan der gøres mere politisk for at sætte fart på den cirkulære økonomi? Det er nogle af de spørgsmål, der er fokus på, når GTS-nettet afholder en konference ved eventet ’LOOP – Waste to Resources’.

Ved konferencen fortæller Uddannelses– og forskningsminister, Jesper Petersen, om, hvordan regeringen understøtter grøn innovation. Desuden vil tidligere hollandsk miljøminister og frontløber inden for cirkulær økonomi, Jaqueline Cramer, give sit bud på, hvordan Danmark kan komme i front med omstillingen til en cirkulær økonomi.

Herudover fremlægger leder af Advanced Product Development i DBI, Christian Fundby Schou, showcasen ’Fra bioaske og knust tegl til nye facadeløsninger’ sammen med medejer af Komproment A/S, Niels Heidtmann.


Se hele programmet


Tilmeld dig GTS-debatten 

DBI har gjort udvikling af brandsikre biobaserede og cirkulære byggevarer til et strategisk indsatsområde og arbejder på at reducere brandtekniske barrierer for at hjælpe producenter af bæredygtige byggematerialer på markedet.

Læs interview med Christian Fundby Schou i artiklen Brand skal ikke være en "showstopper" for bæredygtige byggematerialer 

Læs mere

Om LOOP

’LOOP – Waste to Resources’ er et nyt, fælles forum, der samler hele økosystemet omkring cirkulær økonomi, genbrug og genanvendelse af materialer, ressourcer og affald. Den 27.-28. april 2022 åbner ’LOOP – Waste to Resources’ dørene til en ny B2B-messe – et årligt neutralt mødested, hvor alle aktører på tværs af industrier, interesser og politiske agendaer går sammen for at accelerere den cirkulære omstilling.

Tid: 27. april 2022, kl. 10.00-13.00


Sted: LOOP Forum – Waste to Resources

Lokomotivværkstedet

Otto Busses Vej 5A

2450, København SV


Kontakt:

Christian Fundby Schou

Leder af Advanced Product Design

61 97 24 50

csj@dbigroup.dk

OPRET DIG SOM BRUGER OG HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OM BRAND OG SIKRING