Tilbage

Online - Brandteknisk basiskursus for installatører

Kursus kode: BRO15840
 • Kursusbeskrivelse

  BEMÆRK, DETTE ER ET ONLINE-KURSUS Kurset giver overblik over de bygningsbrandtekniske principper, der skal tages højde for i forbindelse med installation og projektering af automatiske brandsikringsanlæg. Kurset, eller samme grundlæggende viden, er en forudsætning for at kunne få fuldt udbytte af kurserne ”Projektering af automatiske sprinkleranlæg” og ”Projektering af automatiske brandalarmanlæg” og for at bestå prøven til personcertificering af installatør af automatiske sprinkleranlæg eller personcertificering af installatør af automatiske brandalarmanlæg. Få overblik over dine muligheder for uddannelse med DBI’s karriereveje Tryk her

  Målgruppe

  Kurset henvender sig primært til installatører af brandsikringsanlæg, men også andre, der beskæftiger sig med planlægning, projektering og udførelse af automatiske brandsikringsanlæg.

  Kursusindhold

  På kurset gennemgår vi brandtekniske begreber og definitioner samt eksempler på anvendelse af disse. Der tages udgangspunkt i Bygningsreglementet 2018 (BR18) kapitel 5 samt Erhvervs- og Byggestyrelsens Eksempelsamling om brandsikring af byggeri. Derudover gennemgår vi de områder i de tekniske forskrifter, der er vigtige i relation til etablering af automatiske brandsikringsanlæg. Kurset veksler mellem teori og opgaver om bygningsmæssige forhold i forbindelse med etablering af automatiske brandsikringsanlæg.

  Varighed

  1 dag.

  Forudsætning

  Ingen.

Kursusdatoer


Online - Brandteknisk basiskursus for installatører

Jeg er i arbejde eller privatperson

Tilmeld kursus
Du vil blive sendt videre til efteruddannelse.dk.
Hvis du køber flere kurser og produkter skal du huske at færdiggøre din bestilling i DBI’s webshop

Jeg er ledig

Kontaktperson

Lonni Nejlund
Lonni Nejlund Kursuskoordinator for DBI kurser og Skræddersyede firmakurser
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG DBIs NYHEDSBREV

Vilkår for brug af DBI’s website

Copyright© Alt materiale på DBI's webside er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Er du i tvivl om, hvordan du må anvende vores materiale, er du velkommen til at kontakte os på dbi@brandogsikring.dk.
Vimeo LinkedIn